Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φωτιά στο Ηράκλειο: Σφαίρες και εκρήξεις προκάλεσαν τις φλόγες – Στην Ασφάλεια η υπόθεση

Φωτιά στο Ηράκλειο: Σφαίρες και εκρήξεις προκάλεσαν τις φλόγες – Στην Ασφάλεια η υπόθεση
Φωτογραφία creta24.gr

Πολλές σφαίρες, πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο, προκάλεσαν πολλές εκρήξεις και φωτιά στο υπόγειο της οικοδομής στην περιοχή των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο Κρήτης, με την Πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο και να εκκενώνει τα διαμερίσματα των δύο ορόφων από πάνω.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η φωτιά στο υπόγειο της οικοδομής στο Ηράκλειο Κρήτης ήταν πολύ επικίνδυνη και θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερες καταστροφές και να τραυματίσει ή ακόμα και να σκοτώσει τους ενοίκους των διαμερισμάτων, αφού το ωστικό κύμα των εκρήξεων έριξε πόρτες στο υπόγειο και στο ισόγειο.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, οι εκρήξεις μπορεί να ήταν και χιλιάδες από τη φωτιά και οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή όλα τα ενδεχόμενα ενώ έχουν υπόψιν τους έναν 50χρονο, ο οποίος υποστήριξε πως είναι μέλος σκοπευτικού συλλόγου.

Οι ισχυρισμοί του 50χρονου εξετάζονται από τις Αρχές όπως επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο στο υπόγειο να γινόταν ανανέωση και γέμισμα σφαιρών και να υπήρχαν τα… κατάλληλα εύφλεκτα υλικά για να ξεσπάσει η φωτιά.

Αξιοσημείωτο είναι πως η υπόθεση περνάει στα χέρια της Ασφάλειας και όχι της Πυροσβεστικής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις