Ελλάδα

Φωτιά στο Κιλκίς, βόρεια της λίμνης Δοϊράνης – Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση των κατοίκων

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χωριό Νίκολιτς της Βόρειας Μακεδονίας - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή κάτι το οποίο προκαλεί ανησυχία

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στο χωριό Καβαλλάρης του Κιλκίς με την κινητοποίηση να είναι μεγάλη, ενώ εστάλη μήνυμα στους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή. 

Η φωτιά καίει βόρεια της λίμνης Δοϊράνης στο Κιλκίς. Ενεργοποιήθηκε μάλιστα και το 112, το οποίο καλεί όσους βρίσκονται στις περιοχές Μουριών και Καβαλαρίου Κιλκίς να απομακρυνθούν μέσω της κεντρικής οδού Κιλκίς-Σερρών προς Δροσάτο.

 

Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες, 17 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. 

 

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χωριό Νίκολιτς της Βόρειας Μακεδονίας και σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας η κατάσταση είναι ανησυχητική λόγω των ισχυρών ανέμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Σποραδικές καταιγίδες στα νησιά, χιόνια στα ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 12 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός