Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωτιά στο Κολωνάκι: Σύζυγος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η ηλικιωμένη που κάηκε μέσα στο σπίτι της

Φωτιά στο Κολωνάκι: Σύζυγος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η ηλικιωμένη που κάηκε μέσα στο σπίτι της

Σύζυγος του βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ιωάννη Παπαδόπουλου ήταν η ηλικιωμένη που βγήκε τραγικό θάνατο μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι.

Η ηλικιωμένη ζούσε μόνη της μετά τον θάνατο του συζύγου της το 2007 και βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο διαμέρισμα της, στον τρίτο όροφο, στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τις αρχές η ηλικιωμένη αγκαλιά μαζί με τη γάτα της, ενώ εξετάζεται αν η φωτιά προκλήθηκε από θερμαντικό μέσο. Ο γιος της βρέθηκε έξω από το σπίτι, λέγοντας χαρακτηριστικά στις αρχές: «Δεν μπόρεσα να μπω μέσα. Δεν μπόρεσα να τη σώσω».

Ποιος ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Ο σύζυγός της, Ιωάννης Παπαδόπουλος, ήταν βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πέθανε το 2007.

Είχε γεννηθεί στη Σαμοθράκη ενώ σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και το Λονδίνο και έγινε πλαστικός χειρουργός. Ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση καθώς το 1979 εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου το 1981 και το 1985.

Διετέλεσε υπουργός Βορείου Ελλάδος από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι το Φεβρουάριο του 1987 στη δεύτερη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Επίσης υπήρξε διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου, μέλος και αντιπρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, μέλος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ.α.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις