Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτιά στο Λουτράκι: Διακοπή κυκλοφορίας σε Παλαιά και νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στα δύο ρεύματα

Φωτιά στο Λουτράκι: Διακοπή κυκλοφορίας σε Παλαιά και νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στα δύο ρεύματα
Φωτογραφία Intime

Μετά από εντολή της Τροχαίας, λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι, ισχύει διακοπή κυκλοφορίας σε Παλαιά και νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στα δύο ρεύματα, από τα διόδια Ελευσίνας έως τα διόδια Κορίνθου.

Η διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 19:00 της Τρίτης (18.7.2023) για να μην κινδυνεύσουν οι πολίτες αλλά και να διευκολυνθεί το έργο της πυροσβεστικής στη φωτιά στο Λουτράκι.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ο Δήμος Λουτρακίου έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τους επόμενους 6 μήνες ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της φωτιάς, η οποία έχει κάψει πολλά στρέμματα γης και σπίτια.

Η μάχη συνεχίζεται και σήμερα σε όλα τα μέτωπα στο Λουτράκι, τη Μάνδρα, τα Δερβενοχώρια, τον Άγιο Χαράλαμπο και στην Κορινθία. Δείτε εδώ ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το live blog του newsit.gr.

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού:

«Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας από την Ελευσίνα έως την Κόρινθο λόγω των πυρκαγιών σε Λουτράκι και Μάνδρα. Γίνεται αναστροφή των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας και στον κόμβο Επιδαύρου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις