Ελλάδα

Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Θρίλερ με 12χρονο παιδί που πληροφορίες θέλουν να αγνοείται

Πρόκειται για το παιδί του 67χρονου που βρέθηκε νεκρός, νωρίτερα το μεσημέρι στην περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την μεγάλη φωτιά στο Ωραιόκαστρο να αφήνει πίσω της έναν νεκρό και μία γυναίκα εγκαυματία, το απόγευμα της Τρίτης (30/6/26) υπάρχει  μεγάλη κινητοποίηση για ένα 12χρονο παιδί που αγνοείται. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το παιδί του άνδρα που βρέθηκε νεκρός και της γυναίκας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα από τη μεγάλη φωτιά στο Ωραιόκαστρο.

Ο άνδρας που πέθανε στη φωτιά, ήταν ένας 66χρονος δάσκαλος, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του σε ένα απομονωμένο σπίτι στο βουνό. Οι πυροσβέστες, σε κοντινό σημείο από τη σορό του, εντόπισαν την εγκαυματία που εκτιμάται ότι είναι η σύζυγός του. 

Ωστόσο κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά μέχρι αυτή την ώρα, ποια είναι η τύχη του ανήλικου παιδιού τους. 

Σύμφωνα με πηγές του newsit.gr νωρίτερα έφτασε στην Πυροσβεστική η πληροφορία για το αγνοούμενο παιδί και μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. 

Για την Αστυνομία το παιδί θεωρείται αγνοούμενο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, στις πρώτες επαφές που είχε με τις αρχές, είπε ότι το παιδί ήταν μαζί με τον πατέρα του την ώρα της φωτιάς. 

Μόλις οι πυροσβέστες καταφέρουν, θα μπουν στο σπίτι που ζούσε η οικογένεια για να κάνουν έρευνα στο χώρο και μόνο τότε, θα μπορούν να πουν με σιγουριά, αν το ανήλικο παιδί βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πριν 15 ημέρες υπήρξε προειδοποίηση κατάρρευσης» της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Δεν έγιναν εργασίες λόγω υψηλού κόστους
Αρμόδιοι τεχνικοί είχαν συστήσει στους μηχανικούς της νέας πολυκατοικίας να ρίξουν εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, διότι υπήρχε κίνδυνος κατάρρευσης του χώματος της διπλανής πολυκατοικίας
πετράλωνα
8