Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φωτιά στο River West: Τι λέει το πολυκατάστημα

φωτιά
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου, 23.03.2019, στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος River West στον Κηφισό με την διοίκησή του να εκδίδει ανακοίνωση.

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε μετά τις 11 σε ΙΧ στο πρώτο υπόγειο πάρκινγκ, του εμπορικού κέντρου του πολυκαταστήματος River West, στη Λ. Κηφισού, στο Αιγάλεω.

Λόγω του καπνού η διοίκηση του εμπορικού κέντρου απομάκρυνε τον κόσμο από το πρώτο υπόγειο ενώ στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα οι οποίοι έσβησαν την φωτιά αλλά έγινε προληπτικά έλεγχος για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τι λέει το River West για την φωτιά

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, το πολυκατάστημα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, λίγο μετά τις 11.00 π.μ., εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα σταθμευμένο στο parking του επιπέδου 1 του εμπορικού κέντρου RIVER WEST, η οποία τέθηκε σε άμεσο έλεγχο μετά από τη γρήγορη κινητοποίηση και άψογη συνεργασία του προσωπικού ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας, πραγματοποιήσαμε προληπτική εκκένωση του RIVER WEST παρά την περιορισμένη έκταση της φωτιάς.

Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών εκδήλωσης της φωτιάς στο όχημα, ενώ έχει ήδη αποκατασταθεί η λειτουργία του εμπορικού μας κέντρου».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις