Site icon NewsIT
14:35 Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026

Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 76χρονο

Ενώπιον ανακριτή για κακούργημα ο 76χρονος που έβαλε φωτιά στο Σισμανόγλειο 

δράστης

Μεταγωγή στον εισαγγελέα του 76χρονου που κατηγορείται για την πυρκαγιά στο νοσοκομείο "Σισμανόγλειο" Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)

Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Ποινική δίωξη για το κακούργημα του εμπρησμού από πρόθεση και διακεκριμένη φθορά ασκήθηκε στον 76χρονο που κατηγορείται ότι προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.  Ο 76χρονος που νοσηλευόταν στο θάλαμο του πρώτου ορόφου του Σισμανόγλειου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να δήλωσε μετανιωμένος. 

Η φωτιά ξέσπασε σε θάλαμο νοσηλείας του πρώτο ορόφου στις 04:53 τα ξημερώματα. Οι νοσηλευτές αντιλήφθηκαν άμεσα την πυρκαγιά και απομάκρυναν γρήγορα όλους τους ασθενείς.  

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version