Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτιά στο Σχιστό κοντά σε σπίτια – Συναγερμός στην πυροσβεστική

Φωτιά στο Σχιστό κοντά σε σπίτια – Συναγερμός στην πυροσβεστική

Σε ύφεση πλέον η φωτιά στο Σχιστό σε κοντινή απόσταση από κατοικημένη περιοχή, νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης (01.06.2022). Οι φλόγες καίνε προς το παρόν ξερά χόρτα. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εξακολουθεί να μαίνεται πάνω από τα τελευταία σπίτια του Σχιστού, χωρίς, όμως, να τα απειλεί. Επί τόπου βρίσκονται, πλέον, 42 πυροσβέστες με έντεκα οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροπλάνα.

Το μέτωπο εκδηλώθηκε γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (01.06.2022) στο όρος Αιγάλεω, προς το Σχιστό Κορυδαλλού, ενώ δρόμοι στην περιοχή έχουν κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Δείτε τη νεότερη ενημέρωση της πυροσβεστικής για τη φωτιά: 

Και η αρχική ενημέρωση της πυροσβεστικής: 

Γύρω στις 4:30 το απόγευμα η πύρινη εστία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Ωστόσο, λόγω της φωτιάς, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αθανασίου Διάκου, 100 μέτρα δυτικά από τη συμβολή της με την οδό Δερβενακίων στο ρεύμα προς τα Πυροβολεία Σχιστού.

Αντίθετα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Παναγιώτη Έλη από το ύψος της οδού Μιλτιάδου προς τα Πυροβολεία Κορυδαλλού.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις