Ελλάδα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο κοντά στην Αττική Οδό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (21.8.2023) και στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς είναι κοντά στην Αττική Οδό. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έκαψε ξερά χόρτα στη θέση Μάνδρα Στάμου στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου και 10 οχήματα.

Στις 5:30 το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Η νεότερη ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας: 

Δείτε εικόνες:

fotia aspropirgos fotia aspropirgos fotia aspropirgos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»
Καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν τα άρρωστα παιδιά, τώρα αισθάνονται θλίψη και οργή
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»