Ελλάδα

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Φυλής – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη χωματερή του Δήμου Φυλής στα Ανω Λιόσια και μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής.

Στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύουν σπίτια , αλλά οι καπνοί από τη χωματερή έχουν τυλίξει την περιοχή και είναι επιβλαβείς για την υγεία των πολιτών.

Γι’ αυτό τον λόγο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έστειλε μήνυμα μέσω του 112 και καλεί τους πολίτες να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες και να αποφύγουν τις μετακινήσεις. 

«Κλείστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες. Αποφύγετε τις μετακινήσεις. Πυρκαγιά σε ΧΥΤΑ στην περιοχή σας, επικίνδυνοι καπνοί. Η εισπνοή καπνού μπορεί να είναι επικίνδυνη», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.

minima

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία