Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Φωτιές στην Αττική: Η Wind προσφέρει δωρεάν επικοινωνία στους συνδρομητές της που επλήγησαν

Φωτιές στην Αττική: Η Wind προσφέρει δωρεάν επικοινωνία στους συνδρομητές της που επλήγησαν

Η Nova Wind προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας  στους συνδρομητές της στις περιοχές της Αττικής που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές

H εταιρεία κατανοώντας την ανάγκη επικοινωνίας προσφέρει από σήμερα και για 7 μέρες σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής F2G & Q δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και δωρεάν 20 GB έως τις 27/7. Οι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους.

Παράλληλα, έχει ανασταλεί η διαδικασία φραγής εισερχομένων/εξερχομένων κλήσεων για όλους τους συνδρομητές NOVA και WIND στις πληγείσες περιοχές μέχρι και μέσα Αυγούστου.

Η Nova-Wind ενημερώνει επίσης ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου παρακολουθεί την πληγείσα περιοχή και οι τεχνικοί της δίνουν αγώνα για επίλυση τυχόν προβλημάτων, όπου αυτό είναι εφικτό, συνεργαζόμενοι με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και τις αρμόδιες κρατικές αρχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις