Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φωτογραφίες ντοκουμέντα με τον ληστή που «χτυπούσε» σε σούπερ μάρκετ της Αθήνας

Φωτογραφίες ντοκουμέντα με τον ληστή που «χτυπούσε» σε σούπερ μάρκετ της Αθήνας

Φωτογραφίες από τη δράση του ληστή των σούπερ μάρκετ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

O 33χρονος που είχε πραγματοποιήσει με την απειλή όπλου έξι ληστείες, έπεσε στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έχοντας μπουκάρει λίγη ώρα νωρίτερα σε κατάστημα στο Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας είχαν βάλει στο “μικροσκόπιο” τους τον 33χρονο. Μάλιστα, είχε συσταθεί ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του δράστη, μετά τις ληστείες που είχαν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Περιστερίου.

Ο ληστής κατά τις απογευματινές ώρες έμπαινε σε σούπερ μάρκετ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μαντήλι και με την απειλή πιστολιού, εξανάγκαζε τους υπαλλήλους να του παραδώσουν τα χρήματα του ταμείου.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr είναι από την εισβολή του σε σούπερ μάρκετ στις 10 Νοεμβρίου, το οποίο λήστεψε ακόμα δύο φορές. Στις 29/11 και χθες (14/12), όπου τελικά δεν κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις ένοπλων ληστειών, σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Περιστερίου, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις