Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Φρίκη για 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια: 31χρονος την κάλεσε να δουλέψει ως νταντά και τη βίασε

Φρίκη για 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια: 31χρονος την κάλεσε να δουλέψει ως νταντά και τη βίασε

Τη φρίκη στον απόλυτο βαθμό βίωσε μια 18χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού, υπό την απειλή μαχαιριού, στο σπίτι ενός 31χρονου, ο οποίος την είχε προσκαλέσει με πρόσχημα πως ήθελε να την προσλάβει ως νταντά του παιδιού του. 

Ο βιασμός της 18χρονης κοπέλας, που πίστεψε πως πήγαινε να περάσει συνέντευξη ως νταντά, συνέβη το απόγευμα της 20ης Μαρτίου, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οποίος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε χθες (22.03.2022) και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εντόπισαν τον 31χρονο μετά την καταγγελία του θύματος και του πέρασαν χειροπέδες.  

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 18χρονη στους αστυνομικούς, το απόγευμα της 20ης Μαρτίου είχε πάει στο σπίτι του 31χρονου. Είχε προηγηθεί η ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τα οποία ο 31χρονος προσκαλούσε την νεαρή κοπέλα στο διαμέρισμά του προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψη της, ως νταντά του παιδιού του.  

Η 18χρονη πήγε στο σπίτι του κατηγορούμενου, ο οποίος με την απειλή του μαχαιριού την ακινητοποίησε και στη συνέχεια προχώρησε στο βιασμό της.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν με τα στοιχεία που τους έδωσε η 18χρονη να τον ταυτοποιήσουν και να προχωρήσουν στη σύλληψη του. 

Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις