Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φρικιαστικό τροχαίο στα Λιόσια: Λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένη

Φρικιαστικό τροχαίο στα Λιόσια: Λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένη

Μάρτυρες ενός φρικιαστικού τροχαίου ατυχήματος με θύμα μια 72χρονη γυναίκα έγιναν δεκάδες πολίτες στη λεωφόρο Φυλής, τα Λιόσια. Η αγωνία της να προλάβει το λεωφορείο της κόστισε έναν σοβαρό τραυματισμό.

Όλα έγιναν περίπου στις 11:50 το πρωί της Δευτέρας (13.01.2020). Η 72χρονη γυναίκα προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο και κινούνταν στη λεωφόρο Φυλής, κοντά στη συμβολή με τη Χαλεπά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν από την πλευρά του δρόμου καθώς έτρεχε προς τη στάση. Πάνω στην προσπάθεια να φτάσει στη στάση έγκαιρα, χτύπησε στον καθρέφτη ενός παρκαρισμένου αυτοκίνητου κι έχασε την ισορροπία της.

Εκείνη τη στιγμή, έφτανε στο σημείο το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να πατήσει με τις πίσω ρόδες του τη γυναίκα στο αριστερό πόδι, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ασθενοφόρο, ενώ ειδοποιήθηκε και συγγενής της άτυχης 72χρονης. Αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η τραυματίας μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις