Ελλάδα

“Φροντιστήριο” Κύπρου στην Ελλάδα:”Έτσι θα ορίσετε ΑΟΖ”

Γραπτές εισηγήσεις για το πώς θα προχωρήσει η Ελλάδα στον καθορισμό των αποκλειστικών της ζωνών για έρευνες και γεωτρήσεις για εξεύρεση φυσικού αερίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

υπέβαλε στον Έλληνα υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, ο διευθυντής της υπηρεσίας Ενέργειας του κυπριακού υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Σόλων Κασίνης.



Σε συνέντευξη του ο κ. Κασίνης σημειώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να δηλώσει και να προχωρήσει έως το τέλος του χρόνου στην κατακύρωση προσφορών για να κάνει σεισμικές έρευνες και να καθορίσει χάρτη με τον οποίο θα δηλώνει την πρόθεσή της για κήρυξη αποκλειστικών οικονομικών ζωνών.



«Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό και θα παρουσιαστεί χάρτης, είναι ως να δηλώνεται ότι η Ελλάδα θέλει να υπάρχει αποκλειστική ζώνη και μεταξύ αυτής και της Κύπρου», προσθέτει.



Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Πίρι Ρέις ξαναχτυπά – Αρχίζει έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξηλώθηκε» συμμορία που είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία στην Αττική – Ο τρόπος δράστης και η λεία των 370.000 ευρώ
Αρχικά εντόπιζαν τα κοσμηματοπωλεία που θα χτυπούσαν και στη συνέχεια έκλεβαν οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν τόσο για την προσέγγιση των στόχων όσο και για τη διαφυγή τους
Ληστεία κοσμηματοπωλεία