Ελλάδα

Φρούριο ο Έβρος! 400 αστυνομικοί μετακινούνται στα σύνορα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι απειλές της Τουρκίας για νέο κύμα προσφύγων στα σύνορα του Έβρου έχουν σημάνει συναγερμό στην ΕΛΑΣ.

Έτσι, αποφασίστηκε η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στα σύνορα με εκατοντάδες αστυνομικούς να μετακινούνται εκεί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Με διαταγή από το αρχηγείο θα μετακινηθούν στον Έβρο συνολικά 125 αστυνομικοί οι οποίοι θα ενισχύσουν τις περιπολίες και αναμένεται να εκδοθεί και άλλη διαταγή για μετακίνηση εκατοντάδων ανδρών των ΜΑΤ.

Στην διαταγή γίνεται ξεκάθαρα λόγος για ενδεχόμενη μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών.

Και εξηγεί ότι η ενίσχυση αποφασίστηκε «στο πλαίσιο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών στα ελληνοτουρκικά σύνορα και αποτροπής νέας ενδεχόμενης μαζικής εισόδου παράτυπων μεταναστών στη χώρα μας. Ενισχύουμε για εκτέλεση περιπολιών κατά απόσπαση ή προσωρινή μετακίνηση για όσους αστυνομικούς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Χάλκη
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 4 χιλιόμετρα δυτικά της Χάλκης - Το εστιακό βάθος στα 15.3 χιλιόμετρα
Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Χάλκη
Δέσποινα Τσεχελίδου, η πρώην διαιτητής που αναζητά τα «φάουλ» και τις αντοχές του έρωτα μέσα από τη συγγραφή
Για πολλά χρόνια, με μια σφυρίχτρα έδινε φάουλ, έδειχνε κίτρινες και κόκκινες κάρτες και έγραφε πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, τώρα γράφει μυθιστορήματα
Η Δέσποινα Τσεχελίδου