Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Φθινοπωρινοί προορισμοί για ένα σαββατοκύριακο κοντά στην Αθήνα

Φθινοπωρινοί προορισμοί για ένα σαββατοκύριακο κοντά στην Αθήνα

Μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε αλλά η Ελλάδα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι διαθέτει προορισμούς για απόδραση όλες τις εποχές του χρόνου.

Και το φθινόπωρο είναι πολλές φορές η συνέχεια του καλοκαιριού, μια εποχή που μπορείς να απολαύσεις ακόμη παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας ή να αναζητήσεις ένα πιο ήρεμο καταφύγιο στα πιο ορεινά.

Σε κάθε περίπτωση λένε ότι τον Σεπτέμβριο για πολλούς είναι οι καλύτερες διακοπές σε θάλασσα και όχι άδικα ενώ τα χρώματα του Οκτωβρίου είναι από τα πιο μαγικά μαζί με της άνοιξης.

Αν τώρα θες να ξεφύγεις για ένα σαββατοκύριακο κοντά στην Αθήνα, υπάρχουν αρκετές επιλογές και φθινοπωρινοί προορισμοί να επιλέξεις.

Μαίναλο: Ένας προορισμός που θα αγαπήσεις για τις φθινοπωρινές σου αποδράσεις. Το Μαίναλο και τα χωριά του σε περιμένουν για ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό σαββατοκύριακο προσφέροντάς σου απλόχερα τη φύση αλλά και το υψηλό επίπεδο παροχών στα καταλύματα και τα καταστήματα εστίασης.

Δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις σε ποιο χωριό του Μαινάλου να έχεις τη βάση σου αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το Μαίναλο δεν είναι ο προορισμός που θα επιλέξεις για μία και μοναδική φορά.

Αν βρίσκεσαι πρώτη φορά στην περιοχή, σου προτείνουμε να επιλέξεις Δημητσάνα ή Βυτίνα και να γνωρίσεις για αρχή αυτά τα δύο πανέμορφα και γραφικά χωριά.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις