Ελλάδα

Γαβρόγλου: Αυξημένος κατά 45% ο προϋπολογισμός των Πανεπιστημίων

«Για πρώτη φορά φέτος ο προϋπολογισμός των Πανεπιστημίων αυξήθηκε κατά 45%» τόνισε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στην Βουλή.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Τάσσου, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, τόνισε πως « η πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να κανονικοποιήσουμε τις συνθήκες στα Πανεπιστήμια και τις φοιτητικές εστίες».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αύξηση των κονδυλίων εφέτος για το στεγαστικό επίδομα φοιτητών που έχουν εγγραφή στον προϋπολογισμό και ανέρχεται  στα 47 εκατ. ευρώ. Αυτά είπε τα χρήματα για τα στεγαστικά επιδόματα είναι πρόσθετοι πόροι για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας σημειώνοντας ότι αποτελούν και μια ισχυρή ένδειξη ότι βγαίνουμε από ένα δύσκολο οικονομικό πλαίσιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έξι άνδρες επιτέθηκαν σε δύο 25χρονους τουρίστες στο Φαληράκι στη Ρόδο - Τους λήστεψαν και τους ξυλοφόρτωσαν
Οι 6 δράστες, μετά από τον διαπληκτισμό, χτύπησαν και λήστεψαν έναν Ελβετό τουρίστα, ενώ στη συνέχεια ένας από αυτούς γρονθοκόπησε και τον Αυστριακό φίλο του 25χρονου
Ρόδος 3