Ελλάδα

ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: Το ζήτημα της ΔΕΗ, είναι εθνικό ζήτημα – Συνάντηση με Χατζηδάκη

«Τα σχέδια της κυβέρνησης για το μέλλον της ΔΕΗ ήρθαμε να συζητήσουμε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη» είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμόπουλος εισερχόμενος στο υπουργείο για τη συνάντηση του προεδρείου της συνομοσπονδίας με τον υπουργό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως είπε ο κ. Αδαμόπουλος, «ο υπουργός δέχθηκε αίτημά μας για να συζητήσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ το οποίο είναι εθνικό ζήτημα. Δεν προσφέρεται για στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις και θα συζητήσουμε τα νέα σχέδια για πλήρη σωτηρία της επιχείρησης και περιμένουμε να γίνει το καλύτερο δυνατό τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους πολίτες. Θα ακούσουμε τις προτάσεις του υπουργείου και θα τοποθετηθούμε στη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ Αντώνης Καράς ανέφερε ότι «η επιχείρηση βρίσκεται σε δεινή θέση και χρειάζεται ομαλή μετάβαση προς όφελος της επιχείρησης, των πολιτών και των εργαζόμενων. Θα ακούσουμε τον υπουργό, θα λειτουργήσουν τα όργανα και θα πάρουμε τις δικές μας αποφάσεις» τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της Κυψέλης και οι καταθέσεις των ανήλικων - «Ο 43χρονος είχε φυλακιστεί και στη Γερμανία» λέει ο θείος του
«Συχνά πρόσεχα τα τρία ανήλικα, δεν ήξερα για νεκρό βρέφος ούτε είχα δει χρήματα στο σπίτι» είπε ο 26χρονος Αφγανός που κρίθηκε προφυλακιστέος μαζί με το ζευγάρι
Ο 43χρονος που συνελήφθη στην Κυψέλη, όπου εντοπίστηκε το νεκρό βρέφος
5