Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γέρακας: Διαρρήκτης παρίστανε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο θύμα

Γέρακας: Διαρρήκτης παρίστανε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο θύμα

Ένας διαρρήκτης σπιτιού στον Γέρακα προσπάθησε, με απίστευτο θράσος, να ξεγελάσει τον ιδιοκτήτη, υποδυόμενος… τον ιδιοκτήτη, όπως αποκάλυψε το θύμα που βιντεοσκοπούσε τον δράστη.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο από την τηλεόραση του MEGA, ο διαρρήκτης είχε εισβάλλει στο σπίτι στον Γέρακα και έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, μόλις έχει ολοκληρώσει τη δράση του. Αλλά, αντί να φύγει τρέχοντας από το σημείο, δεν διστάζει να ζητήσει τον λόγο από τον πραγματικό ιδιοκτήτη του σπιτιού, λέγοντάς του μάλιστα ότι αυτός μπήκε στο σπίτι του και τον έκλεψε.

«Tον ρώτησα τι κάνεις εκεί μέσα, ποιος είσαι; Mου λέει της γιαγιάς μου είναι το σπίτι , ανιψιός της είμαι και τέτοια πράγματα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης – θύμα της διάρρηξης, αποκαλύπτοντας ότι βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, όταν άκουσε τον θόρυβο από το ισόγειο, όπου μένει η γιαγιά του.

Αμέσως, κατέβηκε στο σπίτι και έπιασε στα πράσα τον διαρρήκτη, ζητώντας του το λόγο. Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν και τελικά ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

«Άρχισε να με σπρώχνει και να με πάει προς τα πίσω. Από κει και πέρα πιαστήκαμε στα χέρια. Προσπάθησα να τον ρίξω κάτω, αλλά μου γλίστρησε και πέρασε από την ξαδέρφη μου δίπλα και μετά τον πήρα στο κυνήγι».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να συλληφθεί, αφού το πρόσωπό του φαίνεται καθαρά στο βίντεο του πραγματικού ιδιοκτήτη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις