Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γέρακας: «Οι επιχειρηματίες βάλλονται από ανθρώπους της νύχτας» δήλωσε ο πατέρας του 38χρονου

Γέρακας: «Οι επιχειρηματίες βάλλονται από ανθρώπους της νύχτας» δήλωσε ο πατέρας του 38χρονου

Τη σκληρή τιμωρία των δολοφόνων του γιου του, ζητά ο Αναστάσιος Μήτσος, πατέρας του 38χρονου επιχειρηματία, ο οποίος εκτελέστηκε έξω από βενζινάδικο ιδιοκτησίας του στο Γέρακα

“Οι επιχειρηματίες βάλλονται από ανθρώπους της νύχτας και της παραβατικότητας. Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνουν τη δουλειά τους. Οι ένοχοι για τη δολοφονία του Γιώργου να συλληφθούν και να τιμωρηθούν σκληρά”, είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Σε χθεσινή ανακοίνωση του, ο πατέρας του 38χρονου, Αναστάσιος Μήτσος, ανέφερε: “Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατι δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπραβους για τα μαγαζιά του.
Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.
Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμενες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.
Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων.
Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.
Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.
ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
Όχι άλλο αιμα από τους στυγνους δολοφονους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις