Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γερμανός φοιτητής καταγγέλει οτι τον έδειραν άγρια τα ΜΑΤ επειδή ήταν κοντά στην πορεία για το Πολυτεχνείο – Δείτε τι έγραψε στο facebook

ΦΩΤΟ FACEBOOK
ΦΩΤΟ FACEBOOK

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει μέσα από ανάρτησή του στο facebook νεαρός Γερμανός φοιτητής που ισχυρίζεται οτι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ επειδή βρέθηκε κοντά στο χώρο που εξελισσόταν η πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου.

O γερμανός φοιτητής που χρησιμοποιεί στο facebook το όνομα Ni Ls και βρίσκεται στη χώρα μας με το προγραμμα ανταλλαγής φοιτητών erasmus, γράφει “με έδειρε η Ελληνική Αστυνομία. Στεκόμουν σε ένα δρόμο κοντά σε μια διαδήλωση που ήταν σε εξέλιξη. Δεν είχα όπλα, το πρόσωπο μου δεν ήταν καλυμμένο, στεκομουν απλώς μονος μου σε μια γωνία, σηκώνοντας τα χέρια μου για να δείξω οτι δεν ήμουν οπλισμένος. Οι αστυνομικοί με έριξαν κάτω και με χτύπησαν με γκλομπ.

Δεν έκανα τίποτα, δεν είπα τίποτα. Ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο έδαφος ουρλιάζοντας, ήρθαν και άλλοι άνδρες της αστυνομίας και με χτύπησαν. Αυτή την ώρα κρύβομαι στο σπίτι κάποιων πολύ καλών και ευγενικών ελλήνων. Τι είδους χώρα είναι αυτή που πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γερμανός φοιτητής στο facebook

O ίδιος μάλιστα ανέβασε στο προφίλ του την φωτογραφία του που δειχνει το πρόσωπό του άγρια χτυπημένο και μέσα στα αίματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε