Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γεύσεις με παράδοση από κάθε γωνιά της Ελλάδας στα καταστήματα ΑΒ

Γεύσεις με παράδοση από κάθε γωνιά της Ελλάδας στα καταστήματα ΑΒ

Είστε λάτρεις του καλού τυριού; Θέλετε να το απολαμβάνετε με το τσιπουράκι σας ή το ουζάκι σας, χαλαρώνοντας; Να η ευκαιρία να γνωρίσετε 20 μοναδικές γεύσεις. Γεύσεις με παράδοση, γεύσεις αυθεντικές. Γεύσεις που «φτάνουν» στο… πιάτο σας από κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος.

20 μοναδικά τυριά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που έχουν παρασκευαστεί με μεράκι από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, με τις παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές που «ταξιδεύουν» από γενιά σε γενιά, σας… περιμένουν να τα γευτείτε στα καταστήματα ΑΒ. Πού αλλού;

Μιλάμε για προϊόντα που έρχονται στο πιάτο των καταναλωτών με τη «σφραγίδα» της παράδοσης και την ποιότητα της αλυσίδας.

Ντόπια προϊόντα από παραγωγούς με τους οποίους η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει «χτίσει» ισχυρούς δεσμούς από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της. Από ανθρώπους με μεράκι, που ακολουθούν μια παράδοση χρόνων και προωθούν ακούραστα και καθημερινά τον διατροφικό πολιτισμό. Και δεν κάνουν μόνο αυτό, αλλά συγχρόνως δημιουργούν νέες γεύσεις που ανοίγουν νέους γευστικούς ορίζοντες.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, με έμφαση στις αξίες της ελληνικότητας, της ποιότητας και της καινοτομίας, η ΑΒ δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στους Έλληνες παραγωγούς. Και τους ανοίγει την «αγκαλιά» της για να προσφέρει στους καταναλωτές τους κρυμμένους θησαυρούς τους. Έτσι ώστε εκλεκτά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας να φτάσουν στο πιάτο κάθε νοικοκυριού.

Στο πλαίσιο αυτό, έρχεται στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος μια μοναδική σειρά: μια ποικιλία των εξαιρετικών τυριών, που παράγεται από μικρούς παραγωγούς και από φημισμένα τυροκομεία της Ελλάδας.

Για να μπορέσουν οι πελάτες της ΑΒ να απολαύσουν και κυρίως να ανακαλύψουν «γεύσεις με παράδοση», γεύσεις αυθεντικές, γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, τη Θεσπρωτία και την ορεινή Κορινθία έως την Κω, την Ίο, τη Μύκονο, τη Σύρο, τη Χίο και τα Χανιά.

Με πάθος για το «καλό τυρί» και την ελληνική παράδοση στην τυροκομία, η ΑΒ προσφέρει τα πιο εκλεκτά τυριά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε επιλεγμένα καταστήματα, αναδεικνύοντας το μεράκι των Ελλήνων παραγωγών και τη μοναδικότητα του ελληνικού πρωτογενούς τομέα.

Τα εκλεκτά και ιδιαίτερα τυριά από Έλληνες παραγωγούς, μόνο στα ΑΒ

  • ΤΥΡΙ ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. : Με δυνατή και ελαφρώς πικάντικη γεύση από κατσικίσιο παστεριωμένο γάλα.
  • ΑΝΘΟΣ: Ο ανθός ή ανθότυρο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο τυρόγαλα ή μείγμα αυτών των δύο, στο οποίο προστίθενται μικρές ποσότητες αιγοπρόβειου γάλακτος.
  • ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΚΟΒΕΛΑ: Με ευχάριστη πικάντικη γεύση από την προσθήκη γλυκού και καυτερού μπούκοβου και λεπτό άρωμα καπνού, η Μπουκοβέλα Ιωαννίνων παράγεται από πρόβειο παστεριωμένο γάλα 3μηνης ωρίμασης.
  • ΑΝΕΒΑΤΟ ΤΥΡΙ Π.Ο.Π.: Κατσικίσιο τυρί από παστεριωμένο γάλα που παράγεται αποκλειστικά στα Γρεβενά σε μικρές παρτίδες, όπως κάνουν χρόνια τώρα τόσες γενιές βοσκών.
  • ΠΕΤΡΩΤΗ ΜΥΚΟΝΟΥ: Από 100% αγελαδινό παστεριωμένο γάλα, η πετρωτή Μυκόνου είναι ένα τυρί με κρεμώδη υφή και ευχάριστη και δροσερή γεύση.
  • ΓΑΛΟΜΥΖΗΘΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΗΛΙΑΚΗΣ: Από αγνό αιγοπρόβειο γάλα σε αναλογία 70% αίγειο και 30% πρόβειο τους χειμερινούς μήνες και 100% αίγειο τους καλοκαιρινούς μήνες, από ζώα που μεγαλώνουν στην Κρήτη.
  • ΖΗΡΕΙΟΤΥΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Σκληρό τυρί από την Ορεινή Κορινθία με πικάντικη γεύση και πλούσιο, ευχάριστο άρωμα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα.
  • ΚΟΠΑΝΙΣΤΉ Π.Ο.Π. ΜΥΚΟΝΟΥ: Με ιδιαίτερα πικάντικη γεύση και πλούσιο άρωμα, η κοπανιστή Μυκόνου παράγεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, χωρίς να περιέχει πρόσθετα συντηρητικά.
  • ΣΚΟΤΥΡΙ ΙΟΥ: Παράγεται από τον συνδυασμό κατσικίσιου, πρόβειου και αγελαδινού παστεριωμένου γάλακτος αποκλειστικά στο νησί της Ίου από ζώα που ζουν στο νησί.
  • ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ: Διαθέτει διακριτική γεύση γάλακτος με άρωμα φύλλων δυόσμου, που είναι ενσωματωμένα στην υφή του. Παράγεται στην Ορεινή Κορινθία από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα
  • ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, αυτό το πιπεράτο τυρί με την πικάντικη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες.
  • ΚΡΑΣΟΤΥΡΙ ΚΩ: Ένα πικάντικο τυρί από το νησί της Κω, γνωστό περισσότερο ως κρασοτύρι, το κυλινδρικό τυράκι με το καφεκόκκινο ένδυμα και τα οινώδη αρώματα που του δίνουν η παραμονή του σε άλμη εμπλουτισμένη με οινολάσπες.
  • ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΣΤΑΜΝΟΤΥΡΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ: Από πρόβειο παστεριωμένο γάλα το σταμνοτύρι με μαστίχα είναι ένα φρέσκο, λευκό τυρί.
  • ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, είναι μεστό τυρί με βουτυράτη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες
  • ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΥΡΟΥ: Ένα παραδοσιακό, πικάντικο, μαλακό τυρί από το νησί της Σύρου, φτιαγμένο από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
  • ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΒΙΖΕ: Παράγεται στην Ηγουμενίτσα, από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, αλάτι, πυτιά και οξυγαλακτική καλλιέργεια και ωριμάζει για τουλάχιστον 4 μήνες σε ξύλινα ράφια κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
  • ΠΑΠΡΙΚΟ: Ένα τυρί 3μηνης ωρίμασης με προσθήκη γλυκιάς και καυτερής πάπρικας και βασιλικού που δεν καθαρίζεται και η επιδερμίδα του τρώγεται ως έχει. Παρασκευάζεται στην Ήπειρο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.
  • ΜΥΖΗΘΡΑ ΣΥΡΟΥ: Παραδοσιακό μαλακό τυρί με ήπια γλυκόξινη γεύση από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
  • ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ  τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο λευκής τρούφας
  • ΓΕΥΣΤΙΚΟ  ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο μαύρου πιπεριού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις