Ελλάδα

Γιαγιά Μηλίτσα: Παρακαλούσα να μην πάρω το Νόμπελ! [pic]

“Πολύ το χάρηκα” δήλωσε η γιαγιά Μηλίτσα για το νόμπελ που τελικώς δεν πήρε. Πρόκειται για μια από τις τρεις γιαγιάδες της πασίγνωστης πλέον φωτογραφίας με το προσφυγόπουλο στη Σκάλα Συκαμνιάς.

«Εγώ, να σου πω την αλήθεια, πολύ το χάρηκα» δηλώνει στο «Εθνος» η γιαγιά Μηλίτσα. «Παρακαλούσα να μην το πάρω το βραβείο γιατί υπήρχε μεγάλη γκρίνια στο χωριό. Γιατί εσύ και όχι εμείς. Δεν άντεχα, θα με έστελναν στο Νοσοκομείο, δεν θα έβγαινε σε καλό».

«Εγώ έκανα αυτό που θα έκαναν όλες οι μάμαδες και οι γιαγιάδες του κόσμου. Πήρα το μωρό που ήταν πεινασμένο και το τάισα. Να δούμε τι θα κάνει το κράτος για αυτά τα παιδιά. Τώρα θέλω να βρω την ησυχία μου».

Το Νόμπελ Ειρήνης κατάληξε τελικώς, στον πρόεδρο της Κολομβίας, ο οποίος ηγήθηκε της ειρηνευτικής διαδικασίας με τους αντάρτες της FARC, πετυχαίνοντας μια συμφωνία, που όμως απορρίφθηκε σε πρόσφατο δημοψήφισμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η φρεγάτα «Έλλη» με το anti-drone σύστημα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην Κύπρο
Η μετάβαση της «ΕΛΛΗ» στην Κύπρο για να αντικαταστήσει την «ΨΑΡΑ» εντάσσεται στη συνολικότερη απόφαση Αθήνας και Λευκωσίας να διατηρηθεί σταθερό και αξιόπιστο αποτύπωμα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Μεγαλόνησο
Η φρεγάτα ΕΛΛΗ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη δίκη των Τεμπών: «Αυτοί που σκότωσαν τα παιδιά, θα έπρεπε να είναι με σκυμμένο το κεφάλι»
«Συγκρούεται ο κόσμος των τεράτων και ο κόσμος των ανθρώπων, θα νικήσουν οι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα νικήσει η δικαιοσύνη», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου