Ελλάδα

Γιάνης Βαρουφάκης: «Τον χτύπησαν αναρχικοί και όλοι έχουν ταυτοποιηθεί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Αναρχικοί χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής (10.3.2023), οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί όλοι, δήλωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος ανέλυσε τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει δηλώσει ότι αναρρώνει και ότι περιμένει από τη Δικαιοσύνη να εξιχνιάσει την επίθεση εις βάρος του και τον τραυματισμό που υπέστη στα Εξάρχεια. Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο κ. Καλλιακμάνης είπε για την περιοχή.

«Η κατάσταση στα Εξάρχεια έχει μαζευτεί και υπάρχει πολύ Αστυνομία πλέον εκεί. Τα άτομα που τον χτύπησαν ήταν αναρχικοί, οι οποίοι έχουν όλοι ταυτοποιηθεί. Ένας από τους αναρχικούς κατέγραφε τη στιγμή του ξυλοδαρμού και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το υλικό. Από την πρώτη στιγμή, το κλιμάκιο της ασφάλειας είχε πάει στον Ευαγγελισμό και μίλησε με τον κ. Βαρουφάκη ώστε να προχωρήσουμε στην ταυτοποίησή τους».

«Οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Κυριακή (12.3.2023) αναμένονται νέες γίνουν διαμαρτυρίες στις 12:00 το μεσημέρι στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις διαμαρτυρίες για την υπόθεση των Τεμπών με τη σύγκρουση των τρένων, λέγοντας πως οι «μπαχαλάκηδες» δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες.

«Ο κόσμος βγαίνει για να διαμαρτυρηθεί και να δηλώσει την άποψή του. Υπάρχουν και κάποιοι που πάντα μπαίνουν στις διαδηλώσεις και τις διαλύσουν. Η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της αλλά κάποιες φορές έχει αστοχίες.

Και εμείς οι Αστυνομικοί συνδικαλιστές συμμετείχαμε στις διαμαρτυρίες. Τώρα, εάν υπάρξουν και πάλι τέτοιες παρεισφρήσεις, τότε θα πρέπει να επέμβει και πάλι η Αστυνομία. Οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
«Ετοιμάσαμε την τελευταία της βαλίτσα, δεν γύρισε ποτέ» λέει ο σύντροφος της 42χρονης αεροσυνοδού του μοιραίου Falcon
Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να δουν αν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση από τρίτους πριν από τη μοιραία πτήση
Μαρία Παππά
Ανεστίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι καθαρός, τζάμι» – Μπλοκάρουν κι άλλοι λογαριασμοί αγροτών – «Δεν υπάρχει καμία διάθεση για διάλογο»
«Τον Φραπέ ακούσαμε, ότι δεν έχουν κατασχέσει τους λογαριασμούς ούτε έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Σε εμένα έπεσε αυτός ο συρφετός. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί είμαι καθαρός» λέει ο ίδιος
Κώστας Ανεστίδης
79