Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τη σύζυγό του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε την Τρίτη (07.06.2023) σε ηλικία 76 ετών, γεγονός που συγκίνησε τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αντιμετωπίζοντας ένα πάρα πολύ βαρύ πνευμονικό εμφύσημα. Ο καλλιτέχνης κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.

Ο ίδιος και η σύζυγός του, Μάχη Φλωρινιώτη, που έκαναν δύο παιδιά, τον Νίκο και την Άννα. εμφανίζονταν πολύ σπάνια μαζί στη τηλεόραση. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή τους έγινε πριν από 2 χρόνια στη εκπομπή της Αννίτας Πάνια, όπου μίλησαν για τον χωρισμό τους και την επανασύνδεσή τους. 

«Δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις στο σπίτι μας […] Δεν τον έχω ακούσει ποτέ αγανακτισμένο τον Γιάννη, ούτε να αρχίσει να βρίζει αλλά και να σου χαλάσει χατίρι. Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του. Αυτά τα χρόνια με έκαναν να τον εκτιμήσω περισσότερο και να ξεχάσω τα λόγια που του βάζανε. Όταν στη σχέση μπαίνουν τρίτοι άνθρωποι δεν ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες», είχε πει η Μάχη Φλωρινιώτη για τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Οι τρίτοι άνθρωποι ήταν οι μανάδες μας μπαίνανε στη μέση, μέχρι που μια φορά πλακωθήκανε στο ξύλο. Μόνο αυτές ήταν το εμπόδιο στη σχέση μας. Την μάνα μου, πριν παντρευτώ, την είχα σαν βασίλισσα και επειδή τα στερήθηκε μετά επειδή τα έκανα στη γυναίκα μου, στεναχωρήθηκε», είχε αποκαλύψει ο Γιάννη Φλωρινιώτη για τη Μάχη Φλωρινιώτη.

Πριν από ενάμιση χρόνο, ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε «μάχη» για τη ζωή του και τότε είχε βγει νικητής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις