Ελλάδα

Γιάννης Λάλας: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι με τα καλάσνικοφ – Του έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν

Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο, με τις Αρχές να ερευνούν εάν διέφυγαν με κάποιο άλλο όχημα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καμένο βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Λάλου στην Αράχωβα, το βράδυ του Σαββάτου (1.11.25).

Ο Γιάννης Λάλας -που είχε κατηγορηθεί αλλά είχε αθωωθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ- βρέθηκε δολοφονημένος από καλάσνικοφ σε σαλέ στην Αράχωβα.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο, με τις Αρχές να ερευνούν εάν διέφυγαν με κάποιο άλλο όχημα.

 

Λίγα λεπτά μετά τις 23:00 χθες (01.11.2025) ο Γιάννης Λάλας κατέβηκε βγήκε στο μπαλκόνι του σαλέ στην Αράχωβα, όπου οι άγνωστοι δράστες τον περίμεναν, και με καλάσνικοφ τον εκτέλεσαν. Ο 42χρονος φορούσε μόνο ένα σορτσάκι και προσπάθησε να ξεφύγει από τους δολοφόνους του. Όμως δεν τα κατάφερε.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Το όχημα βρέθηκε καμμένο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας και τα ίχνη των εκτελεστών χάνονται στο σκοτάδι.

Καθοριστικής σημασίας θεωρείται η παρουσία αυτόπτη μάρτυρα στη δολοφονία. «Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη πως έχει πραγματοποιηθεί η επίθεση. Ο αυτόπτης μάρτυρας θα βοηθήσει τις έρευνες», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου στο ΕΡΤNews.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήμουν στο μπάνιο», κατέθεσε ο σύντροφος της 24χρονης στον Πειραιά που έκανε βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποια αναστάτωση ούτε κάποια σημάδια πάλης, ενώ θα εξεταστεί και η σορός της άτυχης κοπέλας
Πειραιάς
Στην Ασφάλεια ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης που έπεσε από την πολυκατοικία στον Πειραιά – Τι εξετάζουν οι αρχές
Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ίχνη πάλης στον 50χρονο και στην 25χρονη – Για αγαπημένο ζευγάρι μιλάνε οι γείτονες - Ο 50χρονος φέρεται να είπε πως ήταν στο μπάνιο όταν έγινε η τραγωδία
Πειραιάς
22