Ελλάδα

Γιάννης Λάλας: Στη φυλακή και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την εκτέλεσή του, αρνήθηκαν τις κατηγορίες  

«Τα  όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου τα είχα για την προσωπική μου ασφάλεια. Δεν έχω καμία σχέση με τη ανθρωποκτονία του 42χρονου, ψάξτε αλλού τους δράστες»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, ανακριτής και εισαγγελέας «έδειξαν» την πόρτα της φυλακής στους τέσσερις κατηγορούμενους για την εκτέλεση του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα.

Οι 4 εκτελεστές του Γιάννη Λάλα στη Αράχωβα κατηγορούνται για σωρεία κακουργημάτων, όπως εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση, πλαστογραφία, διακίνηση ναρκωτικων ουσιών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και πολλά ακόμη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τέσσερις αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην ενέδρα θανάτου και εκτέλεση του Γιάννη Λάλα σε ξενοδοχείο της Φωκίδας.

«Τα  όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου τα είχα για την προσωπική μου ασφάλεια. Δεν έχω καμία σχέση με τη ανθρωποκτονία του 42χρονου, ψάξτε αλλού τους δράστες», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του 1ου ανακριτή ναρκωτικών ο 37χρονος, που φέρεται να έχει τον πιο κεντρικό ρόλο στην υπόθεση δολοφονίας Λάλα. 

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα, προσπαθώντας να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης του ανθρώπου που είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραιβάζ, αλλά αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών.

Κατά την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι εκτελεστές Λάλα είναι οι ίδιοι με αυτούς που αποπειράθηκαν να σκοτώσουν έναν 34χρονο στο Παγκράτι, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σε εκείνη την επίθεση είχαν χρησιμοποιήσει μια πολυτελή BMW, μισθωμένη στο όνομα του Μανώλη Πετσίτη, πρώην δεξιού χεριού και εξ’ απορρήτων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά.

Ο 34χρονος, στόχος των εκτελεστών Λάλα, στο παρελθόν είχε εργασθεί σε εταιρεία του θύματος. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έξυπνες» κάμερες στους δρόμους: Το επόμενο 10ήμερο ακόμα 388 – Σχεδόν 4.000 κλήσεις για τροχαίες παραβάσεις
Σε πλήρη ανάπτυξη εισέρχεται το νέο ψηφιακό σύστημα επιτήρησης της κυκλοφορίας στην Αττική, με εκατοντάδες νέες κάμερες να ενεργοποιούνται τις επόμενες ημέρες και μελλοντική αξιοποίηση τεχνητής νοημοσύνης
Έξυπνη κάμερα 25
«Άκουσα ουρλιαχτά και είδα τη γυναίκα μαχαιρωμένη να αιμορραγεί», λέει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη
Ο κόσμος έτρεχε σε κατάσταση πανικού και αυτός που έριξε κάτω και ακινητοποίησε τον δράστη ήταν ο σύζυγός της, ανέφερε η τουρίστρια που ήταν μπροστά στο περιστατικό
Αστυνομία στην Ακρόπολη μετά την επίθεση με μαχαίρι 27
Διήμερο καύσωνα μαζί με αφρικανική σκόνη, οι περιοχές που θα επηρεαστούν – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Τι προβλέπει ο Κώστας Λαγουβάρδος - Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Συστάσεις του Στέλιου Λουκίδη προς τους πολίτες για την προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες
Ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας. Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)