Ελλάδα

Γιώργος Αυτιάς στον Άδωνη Γεωργιάδη: Μου ανεβάζεις το αίμα πρωί πρωί

Διαφωνία είχαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τα μέτρα στην πανδημία αλλά και την ενίσχυση που έχει δώσει η κυβέρνηση εν μέσω ακρίβειας.

Ο Άδωνος Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως οριζόντια μέτρα θα ωφελούσαν περισσότερο όσους έχουν ένα καλό εισόδημα κι όχι τους πολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη, στους οποίους θα δοθεί ένα επίδομα, όπως είπε.

Μάλιστα για να στηρίξει το ότι μεγάλο κομμάτι των πολιτών μπορούν να ανταπεξέλθουν, επανέλαβε το ότι μέσα στην πανδημία αυξήθηκαν οι καταθέσεις στις τράπεζες.

Εκεί ο Γιώργος Αυτιάς αντέδρασε λέγοντάς του πως οι καταθέσεις αυξήθηκαν επειδή τα πάντα ήταν κλειστά για καιρό, είχαμε καραντίνα και ο κόσμος δνε κυκλοφορούσε και κατανάλωσε πολύ λιγότερο, αλλά και επειδή πολλοί επαγγελματίες πήραν την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Οι τόνοι λιγάκι ανέβηκαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιμένει, και το Γιώργο Αυτιά να λέει «μου ανεβάζεις το αίμα πρωί πρωί».

Φυσικά δεν υπήρξε τσακωμός και συνεχίστηκαν όλα ομαλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική