Ελλάδα

Γιώργος Φιλιππάκης: Σάλος με την ανάρτησή του για Παπαδήμο, Στουρνάρα! “Δεν υπάρχει σύλληψη”

- Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ που επιχαίρει για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου και εύχεται και για τον Γιάννη Στουρνάρα!
- Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κατέθεσε μήνυση κατά του δημοσιογράφου
- O Γιώργος Φιλιππάκης ανήρτησε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι συνελήφθη, αλλά τελικά επρόκειτο για... παρεξήγηση
- Φήμες για γενικότερη παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος όσων επικρότησαν την τρομοκρατική επίθεση

Σάλο έχει προκαλέσει, η ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ, Ειδικού Γραμματέα της Ένωσης, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Ο Γιώργος Φιλιππάκης, όχι μόνο δεν καταδίκασε την ενέργεια σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, αλλά δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα και με μια βόμβα “στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, αναφέρει:

“Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν.

Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα”.

Για τις αναρτήσεις και τα σχόλια στα social media κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, διετάχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27.05.2017) από τον εισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκαταρκτική εξέταση.

Η έρευνα διετάχθη μετά απο καταγγελία που απέστειλε ο κ.Στουρνάρας στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα με σχόλια (και απειλές) στα social media και κυρίως την ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκη, στο Facebook.

Η καταγγελία στάλθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που σχημάτισε δικογραφία την οποία υπεβαλλε στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκείνος με τη σειρά του, έδωσε την εντολή για την προκαταρκτική εξέταση. Η έρευνα θα διενεργηθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην παραγγελία του δεν τίθεται ζήτημα αυτόφωρης διαδικαίας, γι’ αυτό άλλωστε και ο κ. Φιλιππάκης, όπως αναφέρουν εισαγγελικές πηγές, ουδέποτε συνελήφθη. Το ίδιο τονίζουν και επίσημες πηγές της Αστυνομίας στο NewsIt.gr, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “δεν υπάρχει καμία σύλληψη”.

Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Γιώργος Φιλιππάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε πως μόλις συνελήφθη.

Όσον αφορά στην επίμαχη ανάρτηση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, επρόκειτο για παρεξήγηση.

“Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει”, ανέφερε ο συνήγορός του, Γιάγκος Λαμπίρης.

Φήμες θέλουν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να πραγματοποιεί γενικότερη παρέμβαση για σχόλια στα Social Media, που επικροτούσαν την επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 7χρονος που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση - Σκόνταψε και χτύπησε άσχημα ενώ έπαιζε στη Βέροια
Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο ΑΧΕΠΑ εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και στις 4 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Το Gov.gr στη μάχη της απαγόρευσης πώλησης καπνικών και αλκοόλ σε ανηλίκους: Βήμα βήμα πώς θα γίνεται ο έλεγχος
Η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στην εισαγωγή ψηφιακού συστήματος επαλήθευσης ηλικίας: η ταυτοποίηση της ενηλικότητας θα γίνεται μέσω των εφαρμογών Gov.gr Wallet και Kids Wallet
Αλκοόλ 13
Η μπίζνα με τα πλαστά έργα τέχνης στο Κολωνάκι - Τι ερευνά το ελληνικό FBI για τον γνωστό γκαλερίστα Γιώργο Τσαγκαράκη
Οι έρευνες του ελληνικού FBI, ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο μήνες όταν έφθασαν οι πρώτες καταγγελίες στα γραφεία των αξιωματικών για τη διάθεση και γνησιότητα των πινάκων
Γιώργος Τσαγκαράκης: Η μπίζνα με τα πλαστά έργα τέχνης στο Κολωνάκι – Τι ερευνά το ελληνικό FBI για τον γνωστό γκαλερίστα 14