Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Αποκλειστικά στο «Live News» ο άνθρωπος που έδωσε τα κινητά στους δύο συλληφθέντες

Γιώργος Καραϊβάζ: Αποκλειστικά στο «Live News» ο άνθρωπος που έδωσε τα κινητά στους δύο συλληφθέντες

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κινητών τηλεφώνων στην Πανόρμου, από τον οποίο οι δύο συλληφθέντες προμηθεύτηκαν τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία έφεραν μαζί τους την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο αδέρφια είχαν στην κατοχή τους «καθαρές» συσκευές κινητών τηλεφώνων και δύο αριθμούς σε στοιχεία άνδρα από το Μπαγκλαντές. 

Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν θυμάται πότε ακριβώς πουλήθηκαν οι συσκευές, τονίζει ότι δεν γνωρίζει τους δύο κατηγορούμενους, αλλά παραδέχεται ότι ξέρει δύο από τα άτομα που φέρονται σήμερα να βρίσκονται στο πρώτο πλάνο της έρευνας.

Με το ένα μάλιστα είχε ανταλλάξει τη μέρα της δολοφονίας και μηνύματα για να τον ξεματιάσει, όπως ανέφερε στο “Live News”.

«Εγώ είχα χάσει τη μαμά το 2018, κι είχα μια φίλη της μαμάς μου που με ξεμάτιαζε. Μου είχε πει ότι ξέρει να ξεματιάζει και του ‘χα στείλει όντως και το είπα στην αστυνομία, τους λέω: «παιδιά θα σας πω κάτι θα γελάσετε είμαι σίγουρος, αλλά εγώ θα σας το πω» λέω γιατί θα το δείτε απ’ τα μηνύματα ότι του ‘χω στείλει να με ξεματιάσει. Και όντως είναι αλήθεια», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Στους αστυνομικούς έδειξε τα επίμαχα μηνύματα και μίλησε για το πότε και πώς τον γνώρισε: «Τον είχα γνωρίσει πριν 10 χρόνια σε ένα καφέ στην Φιλαδέλφεια. Αυτός μάλλον επειδή έμενε κάπου εκεί κοντά, όποτε έβλεπε τη μηχανή πέρναγε καμιά φορά από το κατάστημα αυτό, «τι κάνεις, καλά είσαι» έτσι. Είχε πάρει κανα κινητό για τη γυναίκα του, που αν θυμάμαι καλά πριν πέντε χρόνια ξέρω’ γω τέσσερα, πιο καλή τιμή ρε παιδί μου λόγω ξέρεις… ‘τι καλύτερο μπορείς να μας κάνεις;’».

Ακούστε όσα είπε αποκλειστικά στο “Live News”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις