Σάββατο, 25 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δύο συλληφθέντες

Γιώργος Καραϊβάζ: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δύο συλληφθέντες

Αποχώρησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, οι οποίοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη (3.5.2023).

Σημειώνεται πως πρόκειται για δύο αδέλφια, 40 και 48 ετών, που εμπλέκονται στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Τα δύο αδέλφια έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη. Σε βάρος των κατηγορουμένων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τι δήλωσαν στους δημοσιογράφους οι συνήγοροι της μητέρας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ

Η Ρόη Παυλέα μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε: «Είναι μία εξέλιξη που περιμέναμε εδώ και δύο χρόνια έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην Ελληνική αστυνομία. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε και άλλες εξελίξεις και θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό».

Ο Σπύρος Χαριτάτος σημείωσε: «Για εμάς είναι η αρχή και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όμως γιατί πρόκειται για μία δαιδαλώδη υπόθεση κατά την ταπεινή μας κρίση δεν μπορεί να περιοριστεί σε δύο άτομα ούτε σε τρία. Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα έρχονται πλέον στοιχεία στη διάθεσή της ελληνικής αστυνομίας και κυρίως στην κρίση και την εμπειρία των κυρίων εισαγγελέα και ανακριτή για να φτάσουμε στον κύκλο των προσώπων, που εμπλέκονται στη δολοφονία του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ.

Εμείς προσπαθούμε να προστατεύσουμε τη μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ. Αλλά κυρίως και τα στοιχεία που έχει η δικαιοσύνη στη διάθεσή της και η αστυνομική έρευνα. Θέλω μέσα από την καρδιά μας να σας πούμε εκπροσωπώντας τη μητέρα και την αδερφή του Γιώργου μας ότι ότι δεν είναι μία εύκολη στιγμή για κανέναν και σίγουρα για την Στάθα τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ. Στο αγαπημένο μας Δημήτρη στη μητέρα και την αδερφή του Γιώργου και φυσικά σε όλη την οικογένειά του στην Αθήνα και στη Δράμα.

 

Έχουμε υπομονή αλλά θέλουμε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, όπου μπορούν να φτάσουν οι πραγματικές ευθύνες. Θέλουμε να φτάσουμε σε οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να αγγίξει αυτή η υπόθεση όποια δύναμη μπορεί να έχει».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις