Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Τα δύο διαμερίσματα που αγόρασε ο 40χρονος κατηγορούμενος μετά τη δολοφονία

Γιώργος Καραϊβάζ: Τα δύο διαμερίσματα που αγόρασε ο 40χρονος κατηγορούμενος μετά τη δολοφονία
Εικόνα από την εκπομπή "Tlive" (04/05/23)

Τα ακριβά τα γούστα του 40χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και χθες μαζί με τον αδερφό του κρίθηκαν προφυλακιστέοι, έχουν μπει στο “μικροσκόπιο” των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες την εκπομπής “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου, δύο διαμερίσματα αγόρασε ο ίδιος μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, τον Απρίλιο του 2021. Και τα δύο βρίσκονται στο Γέρακα, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη διεύθυνση που δηλώνει ως τόπο κατοικίας του. Η πρώτη αγορά έγινε τον Νοέμβριο του 2021. Ο 40χρονος αγόρασε μια οροφομεζονέτα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, πληρώνοντας 40.000 ευρώ σε μετρητά.

Περίπου 14 μήνες μετά, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, στην ίδια πολυκατοικία, ο 40χρονος, πληρώνοντας πάλι με μετρητά, αγόρασε, από τους ίδιους πωλητές, ένα διαμέρισμα 65 τετραγωνικών μέτρων, έναντι του ποσού των 30.000 χιλιάδων ευρώ και περίπου στο ένα τρίτο της αντικειμενικής αξίας του.

Στην ίδια γειτονιά, 300 μέτρα από το σημείο όπου βρίσκονται τα δυο αυτά νεοαποκτηθέντα διαμερίσματα, βρίσκεται η διεύθυνση που ο 40χρονος δηλώνει ως τόπο κατοικίας του.

Εκεί βρίσκεται ένα πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο ανήκει στη σύζυγό του. Βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων το οποίο διαθέτει και πισίνα.

Ο 40χρονος κυκλοφορούσε με μια κόκκινη Ferrari. Πρόκειται για αυτοκίνητο που ήταν στην κατοχή του 38χρονου που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2022 στο Γέρακα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις