Τετάρτη, 29 Μαΐ
24oC Αθήνα

Γιώργος Καρκάς: Νέα προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών από τον 29χρονο ηθοποιό

Γιώργος Καρκάς: Νέα προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών από τον 29χρονο ηθοποιό

Άλλη μία προσπάθεια να αποφυλακιστεί κάνει ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για την υπόθεση του βιασμού του οδηγού ταξί τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο 29χρονος Γ. Καρκάς, που έχει κριθεί προφυλακιστέος, προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κατά της ανακριτής διάταξης με την οποία απορρίφθηκε προηγούμενη αίτησή του.

Στη νέα του αίτηση υποστηρίζει πως “με υποθέσεις και ανεδαφικές εικασίες είναι απαράδεκτο να στερούμαι την προσωπική μου ελευθερία”, χαρακτηρίζει “ψευδομηνυτή” τον οδηγό του ταξί, ενώ ανακρίτρια και εισαγγελέας που χειρίστηκαν την προηγούμενη αίτηση αποφυλάκισής του “με ευφάνταστους, πλην όμως μη αντέχοντες εις την λογικήν, συλλογισμούς με κρατούν, όντα αθώον, εις τας φυλακάς”.

Γ. Καρκάς: Επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση

Μεταξύ άλλων, στην αίτηση, την οποία αναμένεται να κριθεί το επόμενο διάστημα το δικαστικό συμβούλιο, επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση η οποία – όπως αναφέρει – διεπίστωσε μεταξύ άλλων, ότι δεν ανιχνεύθηκε σπερματικό υλικό στο πρωκτικό έκκριμα ούτε στην εσωτερική μεσογλουτιαία περιοχή του εσωρούχου του παθόντος, ενώ δεν βρέθηκαν γενετικά στοιχεία του παθόντος στα κατασχεθέντα πειστήρια.

Αναφορά γίνεται και στην τοξικολογική εξέταση, που σύμφωνα με τον ίδιο, δεν βρέθηκαν ουσίες σε βιολογικό υλικό του παθόντος.

Click4more: «Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων» – Ο γνωστός ηθοποιός περιγράφει τι συνέβη στη μοιραία διαδρομή

Παράλληλα, ο Γ. Καρκάς υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει δείγμα DNA το οποίο να δικαιολογεί την διάπραξη της αποδιδόμενης εγκληματικής πράξης.

Τέλος, υποστηρίζει πως από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει ότι στις 537 αναζητήσεις οδηγών για 28 διαδρομές, που φέρεται να έκανε ο κατηγορούμενος μέσω Taxibeat σε διάστημα δύο μηνών, “έστω και μία φορά, επέδειξα τέτοια συμπεριφορά, ως ψευδώς κατηγορούμαι, σε άλλον οδηγό ταξί ή έδωσα το παραμικρό δικαίωμα πλην ενός μοναδικού μάρτυρος ο οποίος εμφανίστηκε μετά την από τα πορίσματα της ανακρίσεως κατάρρευση των ισχυρισμών του ψευδομηνυτή μου για να ισχυριστεί ότι δήθεν κατά το παρελθόν τον είχα φλερτάρει”.

πηγή: dikastiko.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις