Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Γιώργος Τράγκας: Γιατί ο γιος του Φρέντι αποποιήθηκε την διαθήκη

Γιώργος Τράγκας: Γιατί ο γιος του Φρέντι αποποιήθηκε την διαθήκη

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του Φρέντι Τράγκα γιου του Γιώργου Τράγκα να αποποιηθεί την διαθήκη του πατέρα του μετά την εντολή για έρευνα για την περίπτωση μαύρου χρήματος.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος του Φρέντι Τράγκα, αναφέρει πως η απόφασή του για αποποίηση της κληρονομιάς έγινε μετά από ώριμες συζητήσεις.

«Πρόκειται για απόφαση που προβλέπει ο νόμος, δικαίωμα που άσκησε ο εντολέας μας κατόπιν σταθμίσεων και συζητήσεων που έγιναν. Καταλάβαμε ότι οι περιστάσεις που είχαν δημιουργηθεί ήταν απρόσφορες, μία διατύπωση που κορυφώθηκε με την ανακοίνωση της Αρχής για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

Σύμφωνα με τον κ. Σοφό, «ένας άνθρωπος με λαμπρό μέλλον, σύμβουλος του πρωθυπουργού, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο πολυετούς έρευνας των διωκτικών Αρχών».

«Οφείλουμε να σεβαστούμε το συμφέρον του εντολέα μας ανεξαρτήτως αν η δική μας γνώμη ενδεχομένως ήταν να περιμένουμε την κατάληξη των γεγονότων».

Όπως σημειώνει ο δικηγόρος, ο πελάτης του επέλεξε να μην περιμένει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα προκειμένου να λάβει στο τέλος μέρος της περιουσίας που θα έμενε.

O γιος του Φρέντι έθεσε εαυτόν μάλιστα στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών ενώ στη μνήμη του πατέρα του κατέθεσε ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών.

Από την άλλη ο Γιώργος Τράγκας είχε μιλήσει για τον γιο του Φρέντι με τον οποίο είχαν σταματήσει να μιλάνε εδώ και χρόνια.

Η σχέση με τον γιο του Γιάννη ήταν καλή

Αντίθετα η σχέση με τον γιο από τον δεύτερο του γάμο μοιάζει να είναι καλύτερη αλλά όχι ανέφελη. Τον είχε στο πλευρό του τόσο στις δημοσιογραφικές εκπομπές όσο και στις επιχειρήσεις αλλά από ότι φαίνεται οι σχέσεις σταμάτησαν πριν 5 χρόνια και έκτοτε δε μιλούσαν.

«Είναι δεδομένο αυτό ότι οι σχέσεις του εκλιπόντος είχαν διαρρηχθεί και με τα δύο παιδιά του και τον Γιάννη ειδικά που εκπροσωπώ. Αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του. Το έφεραν οι καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις, δε θα πω εγώ, δε θέλω να πω, δεν μπαίνω στα προσωπικά θέματα κανενός. Δε θα πω δεν ήταν καλές, θα πω δεν υπήρχαν σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Ξέρετε τα πράγματα όταν έχεις κληρονόμους με διαφορετικές ρίζες αίματος είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Το έχετε δει αυτό πολλές φορές. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος πάντως ο Γιώργος Τράγκας είχε ει πως ήταν λάθος του πως δεν ήταν περισσότερες ώρες με τα παιδιά του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις