Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γκάζι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο 33χρονος συνεπιβάτης του τζιπ – Ένταλμα σύλληψης για τον πιστολέρο

Γκάζι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο 33χρονος συνεπιβάτης του τζιπ – Ένταλμα σύλληψης για τον πιστολέρο

Η βαρύτατη κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος του 33χρονου Αλβανού που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε τρεις νεαρούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Παράλληλα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, τον οποίο οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, που έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί (20.12.23), φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που, όπως υποστηρίζει, τον εξύβρισε, ενώ δηλώνει ότι δε γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο ίδιος από την πρωτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις