Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γκάζι: Μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές και διακινούσε ναρκωτικά ο δράστης που πυροβόλησε τους Κρητικούς

Γκάζι: Μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές και διακινούσε ναρκωτικά ο δράστης που πυροβόλησε τους Κρητικούς

Μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές και διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας και στην ανατολική Αττική είναι ο δράστης των πυροβολισμών κατά των τριών Κρητικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο οποίος και ταυτοποιήθηκε. 

Ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας των τριών Κρητικών, οι οποίοι διασκέδαζαν στο Γκάζι, κάνοντας το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους που θα παντρευόταν τις επόμενες ημέρες, ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών στην Αττική, κατά τη διάρκεια των οποίων εξαρθρώθηκαν έξι συμμορίες.

Σημειώνεται πως ο δράστης καταζητείται και εκτιμάται πως έχει διαφύγει από τη χώρα. 

Το χρονικό των πυροβολισμών

Υπενθυμίζεται πως το άγριο επεισόδιο στο Γκάζι έγινε στις 16 Δεκεμβρίου 2023, όταν μια παρέα με 6-7 Κρητικούς είχαν βγει για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους. Πέρασαν από διάφορα κλαμπ της περιοχής και κατέληξαν σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της περιοχής.

Έφυγαν από το κλαμπ και πήγαν να φάνε σε μια πιτσαρία, κοντά σε άλλο γνωστό κλαμπ της περιοχής. Λίγο μετά και ενώ κάποιοι έτρωγαν, ένας από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα, φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί τζιπ.

Το τζιπ σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα, πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, κατέβηκαν και τους πλησίασαν.

Ένας εκ των δύο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Από τους πυροβολισμούς κατέληξαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ένας 28χρονος σοβαρά τραυματίας στο κεφάλι και δύο αδέρφια ηλικιών 28 και 33 ετών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις