Δευτέρα, 4 Μαρ.
11oC Αθήνα

Γκάζι: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε τρανς ακτιβίστρια: «Ήταν καταδρομική επίθεση»

Γκάζι: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε τρανς ακτιβίστρια: «Ήταν καταδρομική επίθεση»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε από μια ομάδα αγνώστων σε μαγαζί στο Γκάζι η τρανς ακτιβίστρια και πρώην παίκτρια μαγειρικού ριάλιτι, Βανέσα Βενέτη.

Η τρανς ακτιβίστρια που είχε πάρει μέρος στο γνωστό παιχνίδι «Game of Chefs», κατήγγειλε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μια ομάδα 10 – 15 ατόμων μέσα σε μαγαζί στο Γκάζι.

«Έχω δεχτεί χτυπήματα και στον λαιμό. Μιλάω με δυσκολία. Ήρθα στην Αθήνα για μια perfomance και άδραξα την ευκαιρία να επισκεφτώ και το μαγαζί που εργαζόμουν το χειμώνα στο Γκάζι. Είναι μια παρέα, συγκεκριμένα άτομα που έχουν έρθει πάρα πολλές φορές, γιατί θεωρούν ότι το να πειράξουν τρανς ή γκέι άτομα δεν θα γίνει κάτι, δεν θ’ αντεπιτεθούν. Νομίζουν ότι θα τονίσουν έτσι τον ανδρισμό τους», ανέφερε αρχικά η τρανς ακριβίστρια.

Η Βανέσα Βενέτη τόνισε ότι και πέρσι είχε πέσει θύμα επίθεσης.

«Μου είχαν επιτεθεί και πέρσι, δεν με είχαν χτυπήσει. Πρώτα πειράζουν τους θαμώνες, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα και δέχθηκα επίθεση».

 

Η τρανς ακτιβίστρια περιέγραψε το χρονικό του τρόμου που βίωσε:

«Στην αρχή ήταν 4 – 5 και μόλις ξεκίνησε η φασαρία ήρθαν άλλοι δέκα. Ήταν καταδρομική επίθεση. Μέχρι να έρθουν να με βοηθήσουν, φύγανε. Με χτύπησαν παντού, στα πλευρά, στον λαιμό. Ευτυχώς δεν έβγαλαν κάποιο αντικείμενο αλλιώς θα κινδύνευε η ζωή μου. Δεν πήγα στο νοσοκομείο», περιέγραψε η Βανέσα Βενέτη, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κεφαλλονιά, όπου εργάζεται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις