Συμβαίνει τώρα:

Βρέθηκε ύποπτο χαρτοκιβώτιο στην Ομόνοια - Διακοπή της κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους

Ελλάδα

Γλυφάδα: Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έβαλε φωτιά σε σπίτι και αυτοκίνητα 2 πρώην συντρόφων του – Εικόνες ντοκουμέντο

Έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας - «Θα σε σκοτώσω» απείλησε μέσα στον Οκτώβριο την πρώην σύντροφό του που της έκαψε το σπίτι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που τα ξημερώματα της Παρασκευής (30.10.2026) πραγματοποίησε εμπρηστικές επιθέσεις κατά περιουσιών δύο πρώην συντρόφου του στη Γλυφάδα. Πρόκειται για 45χρονο άνδρα ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Η πρώτη εμπρηστική επίθεση έγινε στις 02:20 τα ξημερώματα όταν ο 45χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έφτασε στην οδό Βυζαντίου στη Γλυφάδα μπήκε στο διαμέρισμα που έμενε η 36χρονη πρώην σύντροφός του και το περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό. Στη συνέχεια του έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μετέβη στην οδό Νυμφαίων όπου έβαλε φωτιά στα αυτοκίνητα της 55χρονης πρώην συντρόφου του και του 51χρονου νυν συντρόφου της.

Από την έρευνα που προέκυψε, οι αρχές προχώρησαν άμεσα στην ταυτοποίησή του αν και ακόμα δεν έχει συλληφθεί. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr, ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έχει απασχολήσει τις αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια, η οποία διερευνά τις συνθήκες των εμπρηστικών επιθέσεων σε βάρος των δύο πρώην συντρόφων του 45χρονου.

glifada empristiki epithesi

«Της πέταξε από το κρεβάτι και της είπε θα σε σκοτώσω»

Ο πατέρας της 36χρονης μίλησε στο newsit.gr περιγράφοντας μία σχέση – εφιάλτη ανάμεσα στο παιδί του και τον δράστη. Αποκάλυψε πως είχαν χωρίσει αλλά συνέχιζε να μένει στο σπίτι που εν τέλει έκαψε, με τη δικαιολογία ότι ήθελε χρόνο για να δει που θα μετακομίσει.

Μάλιστα έκανε την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι, λίγες ώρες πριν παραδώσει τα κλειδιά στην πρώην σύντροφό του.

glifada empristiki epithesi

Ο πατέρας της αποκάλυψε πως την παρενοχλούσε συχνά, της έστελνε μηνύματα και την περίμενε κάτω από την πολυκατοικία της καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό του.

Μάλιστα ανέφερε πως μέσα στον Οκτώβριο την έπιασε και την πέταξε από το κρεβάτι, φωνάζοντάς της θα σε σκοτώσω.

«Πρέπει να έβαλε και εκρηκτικό μηχανισμό γιατί έλειπε η πόρτα», περιέγραψε ακόμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απεργία σε τρένα, προαστιακό και λιμάνια: Ποια δρομολόγια επηρεάζονται αυτό το 24ωρο
Η απεργία ξεκίνησε στις 00:01 και λήγει σήμερα στις 24:00 τα μεσάνυχτα - Αφορά τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου, της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας, της Ελευσίνας και του Ρίου-Αντιρρίου
Πλοίο δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά