Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Γλυφάδα: «Εγώ είμαι το αφεντικό εδώ» – Μάρτυρας περιγράφει άγριο επεισόδιο με τον Αιγύπτιο δολοφόνο στους Πεταλιούς

Γλυφάδα: «Εγώ είμαι το αφεντικό εδώ» – Μάρτυρας περιγράφει άγριο επεισόδιο με τον Αιγύπτιο δολοφόνο στους Πεταλιούς

Ως ένα ιδιαίτερα οξύθυμο και επιθετικό άτομο περιέγραψε τον 76χρονο Αιγύπτιο που σκόρπισε τον θάνατο στην οικογένεια Καρνέση, στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της στη Γλυφάδα, μάρτυρας που μίλησε αποκλειστικά στο Live News.

Ο μάρτυρας έφερε στο «φως» ένα άγριο επεισόδιο που είχε στο νησί των Πεταλιών με τον Αιγύπτιο, δράστη της τριπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα.

Μιλώντας στο Live News, ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε πως είχε αναπτύξει μία φιλική σχέση με την οικογένεια Καρνέση. Μία ημέρα έφτασε με το ιδιωτικό του σκάφος στο νησί των Πεταλιών. Δεν ήθελε να αποβιβαστεί στο νησί, παρά μόνο να δέσει στον μώλο, όμως ήρθε αντιμέτωπος με την επιθετική συμπεριφορά του 76χρονου.

«Είχε καεί ένα κτίριό τους εκεί στη Γλυφάδα και είχα κάνει κάποιες εργασίες τότε εκεί και είχα αναπτύξει μία γνωριμία. Είχαμε μετά για ένα διάστημα κάποιες επαφές. Η σχέση ήταν φιλική, καλή.

Πέρσι το καλοκαίρι φτάνω με ένα σκάφος ιδιωτικό που είχα στο νησί των Πεταλιών. Είμαι με τα παιδιά μου, δύο μικρά, ανήλικα. Ενώ ήμασταν οικογενειακά και πλησιάζοντας να προσεγγίσω τον μώλο, βγαίνει αυτός ο κύριος Άρης».

Και αφού του εξηγώ πριν δέσω στο μώλο ότι έχω προσεγγίσει το νησί, είμαι φίλος της οικογένειας, να δέσω λίγο εδώ να δουν και τα παιδιά, όχι να αποβιβαστούμε, άρχισε να με απειλεί, να μη δέσω, να μη πλησιάσω τον μώλο», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο 76χρονος άρχισε να τον απειλεί πως θα ρίξει πέτρες στο σκάφος για να τον αποτρέψει να προσεγγίσει.

 

«Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, γιατί του λέω ”ειδοποίησε την οικογένεια”. Αυτός άρχισε να ουρλιάζει και να με απειλεί, λέγοντάς μου ”μην πλησιάσεις εδώ”. Έσκυβε, έκανε ότι θα πάρει πέτρες, ότι θα μου ρίξει στο σκάφος».

«Άρχισαν να κλαίνε τα μωρά. Άρχισε να μας πετάει πέτρες και να μας βρίζει. Μου έκανε χειρονομίες ότι θα μου πετάξει πέτρες, ότι θα πάρει σίδερα και τα λοιπά. Μετά ούρλιαζε ότι ”εγώ είμαι το αφεντικό”. Του έλεγα ”πάρε το αφεντικό σου” και μου έλεγε “εγώ είμαι το αφεντικό εδώ”», κατέληξε ο μάρτυρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις