Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Γλυφάδα: «Επειδή απολύθηκε πήγε να τους εκδικηθεί; Κάτι άλλο του έχουν κάνει» λέει φίλος του δράστη

Γλυφάδα: «Επειδή απολύθηκε πήγε να τους εκδικηθεί; Κάτι άλλο του έχουν κάνει» λέει φίλος του δράστη

Σοκαρισμένοι είναι οι γνωστοί και φίλοι του 70χρονου δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα που αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τρεις ανθρώπους το πρωί της Δευτέρας (12/02/2024).

Κάτοικος στο Μαρμάρι που φιλοξενούσε κατά καιρούς τον 70χρονο δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα μίλησε στο LIVE NEWS.

«Έχουμε μείνει εδώ πέρα, ‘’παγωτό’’ όλοι. Βοηθούσε όλο τον κόσμο, φτωχούς, οι ομάδες, το ένα το άλλο. Έβλεπε στην τηλεόραση τα περιστατικά που γίνονται κάτω εκεί στην Ράφα και από εδώ και από εκεί και έκλαιγε: ‘’κλείσε την τηλεόραση’’, έλεγε. Εμάς ο άνθρωπος αυτός ήταν αδελφός μας. Ήταν της οικογένειας μας, τον ξέρω από το 1987 που πρωτοήρθαν εδώ, να αγοράσουν τα νησιά αυτή η εταιρεία.

Απολύθηκε, πήρε την αποζημίωση του και την άλλη μέρα, τον προσέλαβε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, τον ξαναπήρε στην εταιρεία. Επειδή απολύθηκε πήγε να τους εκδικηθεί; Δεν υπάρχει αυτό, ξέχασε το. Κάτι άλλο του έχουν κάνει, κάτι άλλο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν εδώ στα νησιά και δίπλα στο μεγάλο αφεντικό πολύ. Είναι τόσο καιρό αυτή η απόλυση. Είναι εδώ και κανένα χρόνο αυτή η απόλυση που έχει γίνει. Απολύθηκε από την εταιρεία που ελέγχουν αυτοί οι δύο που σκότωσε πήρε αποζημίωση και μετά τον προσέλαβαν στην άλλη εταιρεία κανονικά ο καπετάν Σπύρος ο Καρνέσης πάλι, δεν είναι θέμα, το θέμα αυτό. Κάτι έχει γίνει που κάνεις δεν το ξέρει».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις