Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Γλυφάδα: Συγκινεί η χήρα του Ηλία Κουκουλάρη, «ήταν άγιος» – Στεφάνι έστειλε η οικογένεια Καρνέση

Γλυφάδα: Συγκινεί η χήρα του Ηλία Κουκουλάρη, «ήταν άγιος» – Στεφάνι έστειλε η οικογένεια Καρνέση

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη στην κηδεία του αγαπημένου του προσώπου που έμελλε να είναι ένα από τα θύματα του μακελειού της περασμένης Δευτέρας (12.02.2024) στην Γλυφάδα.

Τραγική φιγούρα η χήρα του καπετάν Ηλία που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του συζύγου της από την καραμπίνα του 76χρονου Αιγύπτιου μέσα στο κτίριο της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.

«Τι να πω εγώ; Αφού τα ξέρετε, τα ακούσατε όλα. Να μιλήσω εγώ γι’αυτόν; Δεν είμαι άξια» είπε με δάκρυα στα μάτια στο newsit.gr και υποβασταζόμενη από την ξαδέρφη της και τα παιδιά της.

Συνέχισε λέγοντας πως «ήταν τέτοιος άνθρωπος. Ήταν άγιος άνθρωπος» αναφερόμενη στον ηρωισμό του Ηλία Κουκουνάρη, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τη δολοφονική μανία του 76χρονου Άρη, με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος να στρέψει το όπλο στον ίδιο και να του αφαιρέσει τη ζωή.

Και η αδερφή του 74χρoνου θύματος αναφέρει στο newsit.gr «έφυγε σαν ήρωας. Δούλευε εκεί και εκτιμούσε το ψωμί που έτρωγε».

Σημειώνεται πως η οικογένεια Καρνέση έστειλε στεφάνι στην κηδεία του καπετάν Ηλία και τόσο η Δέσποινα Καρνέση όσο και ο Σπύρος Καρνέσης ήταν απόντες. 

Όλη η οικογένεια συνοδεύει τον αδικοχαμένο καπετάνιο Ηλία στην τελευταία κατοικία του στο B’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις