Ελλάδα

Γλυφάδα: Συνέχισε να χτυπά την 70χρονη, ενώ είχε λιποθυμήσει – Ο 38χρονος είχε αποδράσει 18 φορές από ψυχιατρεία

Ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και για τον νόμο παράβασης περί όπλων

Ώρες αγωνίας για την 70χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με πέτρα στη Γλυφάδα από έναν 38χρονο άστεγο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου, μετά την απρόκλητη επίθεση με πέτρα από έναν 38χρονο άστεγο την ώρα που τάιζε τα αδέσποτα γατάκια στη Γλυφάδα. Τόσο μεγάλο ήταν το μένος του άνδρα που ακόμα και όταν γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της δεν σταμάτησε να την χτυπά.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αφήνοντάς την 70χρονη αιμόφυρτη στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και για τον νόμο παράβασης περί όπλων.

Μετά την επίθεση, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι έχει αποδράσει συνολικά 18 φορές από ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας.

«Είναι σε καταστολή η μητέρα μου. Το σπίτι μου εμένα κοντεύει να κλείσει, δεν υπάρχει κάποιος άλλος, έχω χάσει τον μπαμπά μου. Πήγα στο νοσοκομείο και η μητέρα μου ήτανε σε λιπόθυμη κατάσταση, δεν μπορούσε να μιλήσει» είπε η κόρη της στο MEGA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με μωρό 5 μηνών που ξεψύχησε στο κρεβάτι τον γονέων του – «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε την μικρή παγωμένη»
Η οικογένεια κανόνιζε τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών της αλλά η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία - Τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δείξει η εξέταση του ιατροδικαστή
Θρίλερ με μωρό 5 μηνών που ξεψύχησε στο κρεβάτι τον γονέων του – «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε την μικρή παγωμένη»
Γιώργος Μαζωνάκης: «Αν θες καριέρα πέρνα από το καμαρίνι του, έλεγαν από την παραγωγή στον 21χρονο» λέει τραγουδίστρια που συνεργάστηκε μαζί τους
O δικηγόρος του 22χρονου τονίζει πως «υπάρχει και άλλος μάρτυρας που θα επιβεβαιώσει τη μήνυση. Ο εντολέας μου προσπαθεί να αποδείξει ό,τι έχει ζήσει»
Γιώργος Μαζωνάκης
2,5 χρόνια φυλακή στον καθηγητή με την κβαντική μηχανή από τα Χανιά που έπεισε την οικογένεια του εξαφανισμένου γιατρού ότι μπορεί να βοηθήσει
Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ασθένεια, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό γι' αυτό και δικάστηκε χωρίς να είναι παρόν
γιατρός