Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Δεν έχει απαντήσεις ο πιλότος για την δολοφονία της Κάρολαϊν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχεδόν έξι ώρες μετά την μεταφορά του –κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της Κάρολαϊν- ο 32χρονος πιλότος δεν έχει σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες του newsit.gr από την αστυνομία αναφέρουν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν είναι πειστικές.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Ακόμη κι αυτό της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

Τα «καυτά» ερωτήματα που καλείται να απαντήσει ο πιλότος

Ο 32χρονος Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερα ερωτήματα – κλειδιά, στα οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις.

  • Πρώτον, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει πως ήταν δεμένος.
  • Δεύτερον, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό, τι δήλωσε σχετικά με τ πότε μπήκαν οι «ληστές» στο σπίτι.
  • Τρίτον, το  βιομετρικό ρολόι που φορούσε η άτυχη Κάρολαϊν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη. Όλα αυτά πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Click4more: «Stupid» – Αποκάλυψη για το τελευταίο SMS της Κάρολαϊν στον πιλότο! Ραγδαίες οι εξελίξεις για τα Γλυκά Νερά

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμρπόπουλος, το ζευγάρι φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, η Καρολάιν φέρεται να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και να έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.

Γλυκά Νερά: «Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν» – Τι ειπώθηκε στην έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Εν τω μεταξύ, ανακοινώσεις έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, 17.06.2021, από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας πήραν τις θέσεις τους μπροστά στους δημοσιογράφους για να ανακοινώσουν τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Όλα αυτά, πάνω από πέντε ώρες μετά την μεταφορά του 32χρονου πιλότου στην ΓΑΔΑ, κατεπειγόντως μάλιστα από την Αλόννησο, όπου έδωσε το παρών στο τρισάγιο της αδικοχαμένης συζύγου του και μητέρας του ενός έτους σήμερα παιδιού τους…

Click4more: Γλυκά Νερά: Τεράστιο ενδιαφέρον από τα βρετανικά ΜΜΕ – Η αναφορά στο ρεπορτάζ του newsit.gr

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στην Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

Η ενημέρωση έμεινε… εκεί, καθώς δεν ανακοινώθηκε κάποια εξέλιξη για την υπόθεση, κάτι που δείχνει πως ίσως οι ανακοινώσεις αυτές να αποτελούν προάγγελο εξελίξεων.

Δείτε την ενημέρωση

Όπως και να’ χει, η αγωνία συνεχίζεται με τις επίσημες ανακοινώσεις για την εξιχνίαση του εγκλήματος να φαίνεται πως είναι θέμα ωρών…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εδώλιο ξανά για τον Δημήτρη Λιγνάδη: Ξεκινά η δίκη του στο Εφετείο μετά από τρεις αναβολές
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα ότι είναι αθώος και ότι οι κατηγορίες σε βάρος του είναι αποτέλεσμα σκευωρίας από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και συγκεκριμένους καλλιτέχνες
Δημήτρης Λιγνάδης
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Η ώρα της κρίσης για τον αρχηγό της 17 Νοέμβρη – Ο Άρειος Πάγος αποφασίζει αν θα επιστρέψει στη φυλακή
Ανοίγει η συζήτηση για επέκταση του ορίου υποχρεωτικής έκτισης ποινής για πολυισοβίτες από τα 25 στα 30 χρόνια, με αφορμή την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
Καιρός σήμερα: Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες – 30άρια στη θερμοκρασία
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ
καιρός