Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: «Φύλλο και φτερό» το τηλέφωνο του συζυγοκτόνου για τα κίνητρα του εγκλήματος

Γλυκά Νερά

Ακόμα φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να πείσει του αστυνομικούς ο πιλότος, ότι σκότωσε την μητέρα του μωρού του εν βρασμώ ψυχής, στα Γλυκά Νερά.

Ερευνώντας τα αίτια της δολοφονίας, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί φαίνεται πως ψάχνουν στις τηλεφωνικές επαφές του πιλότου, λύση στο αίνιγμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνά τους, φτάνει σε βάθος χρόνου και συγκεκριμένα στους 6 μήνες πριν από τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Τι άλλο θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από το έγκλημα που πάγωσε τη χώρα;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου για να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του.

Click4more: «Φίλοι» στη φυλακή ο πιλότος από τα Γλυκά Νερά και ο ιερέας που έριξε βιτριόλι – «Τον εμπιστεύονται και του ζητούν να τους εξομολογήσει»

Η άρση του αυτή, θα καλύπτει διάστημα 6 μηνών πριν από τη δολοφονία.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στα χέρια των Αρχών θα περιέλθουν σύντομα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο 33χρονος πιλότος, για να έχουν γνώση των ταξιδιών που έκανε με ελικόπτερα της εταιρείας ο πιλότος.

Σύμφωνα με τον Alpha, στις 15 Ιουλίου που επιστρέφει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα βρει στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κίνητρο είναι αυτό που επικαλείται εκείνος», μετέδωσε ο Alpha.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις