Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η άγνωστη αδερφή της αδικοχαμένης Κάρολαϊν

Το όνομά της είναι Ντόνα και είναι ένα πρόσωπο που έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Είναι η ετεροθαλής αδερφή της Κάρολαϊν, που μένει στις Φιλιππίνες.

Η Ντόνα και η Κάρολαϊν είχαν 18 χρόνια διαφορά αλλά αυτό δεν επηρέασε τις σχέσεις τους. Οι δυο γυναίκες έτρεφαν μεγάλη αγάπη η μια για την άλλη και μάλιστα η 20χρονη γυναίκα, θύμα της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, σκεφτόταν να πάει στην αδερφή της όταν θα εγκατέλειπε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Ντόνα γεννήθηκε στις Φιλιππίνες αλλά, σύμφωνα με την εκπομπή T-live στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, μεγάλωσε στην Ελλάδα, όπου ήρθε σε ηλικία 8 ετών.

Σπούδασε ζωγραφική και κάνει πολλές εκθέσεις στη Μανίλα.

Πριν και μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η ετεροθαλής αδερφή της Κάρολαϊν έκανε αναρτήσεις για το θύμα της άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά. «Η μοναδική μου αδερφή, η καλύτερή μου φίλη. Σ’ αγαπώ Κάρολαϊν» ήταν μία από αυτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νάταλι Κάκκαβα για την διάρρηξη του σπιτιού της: «Μου πήραν όλα τα κοσμήματα, έσπασαν κάγκελα και παράθυρα»
«Όλα έγιναν μέσα σε 4 -5 λεπτά, σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά, ωστόσο δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, μας έχουν αφήσει όλους έρμαια των ληστών» τονίζει η Νάταλι Κάκκαβα
Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα
1
Ο «θερμικός θόλος» φτάνει στην Ελλάδα και φέρνει κύμα καύσωνα - Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες με 40άρια
Σταδιακά από σήμερα θα αρχίσει να ανεβαίνει ο υδράργυρος, με τον καύσωνα να κορυφώνεται Δευτέρα και Τρίτη και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 42 βαθμούς Κελσίου
Καιρός 2