Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν για τα ισόβια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Ένιωσα οργή»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δικαιωμένη αισθάνεται η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, για την απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με ισόβια και επιπλέον 11 έτη και 6 μήνες.

Όπως μετέδωσε το δελτίο του Alpha η Σουζάνα Κράουτς ένιωσε ανακούφιση με την ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά και οργή όταν έμαθε ότι ο δολοφόνος της κόρης της ζήτησε να δει τη μικρή Λυδία μόλις αποφυλακιστεί.

«Ανακουφίστηκα όταν έμαθα την ετυμηγορία για τον κατηγορούμενο. Στεναχωρήθηκα και ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι ανατριχιαστικές τελευταίες αναρτήσεις της Πηνελόπης που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα: «Ο άνθρωπος που με γοήτευσε, με απογοήτευσε»
«Αν αγνοείς ένα πρόβλημα, δεν σταματάει να υπάρχει. Ε;», έγραφε η Πηνελόπη λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τις μαχαιριές του 27χρονου
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας