Site icon NewsIT

Γλυκά Νερά: Η μητέρα του συζυγοκτόνου «σπάει τη σιωπή της» για την μικρή Λυδία

16.09.2021 | 00:26
Γλυκά Νερά

Για την εγγονή της, την μικρή Λυδία, αλλά και για το πόσο συχνά μπορεί να τη βλέπει μίλησε για πρώτη φορά η μητέρα τού καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η γυναίκα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνοντας πως «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα, στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Με βάση το ρεπορτάζ, οι δύο γιαγιάδες διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Κράους με τη μητέρα του, για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Θυμίζουμε εδώ πω η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε, τον Ιούνιο, την προσωρινή εν όλω αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πιλότο και την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας στη μητέρα της Κάρολαϊν.

Click4more: Γλυκά Νερά: Σβήστηκε από το μνήμα της Καρολάιν η λέξη «σύζυγος»

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, οι γονείς του συζυγοκτόνου έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία 5 ημέρες το μήνα στον τόπο όπου διαμένει, δηλαδή την Αλόννησο, μεταξύ των ωρών 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Δείτε όσα είπε

Πηγή: Star.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version