Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Κρίσιμα στοιχεία στα χέρια των αρχών – «Μίλησαν» κινητό και κάμερα σαλονιού

Στα χέρια των δικαστικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση των Γλυκών Νερών αναμένεται να είναι τις επόμενες ώρες τα αποτελέσματα των ερευνών τόσο από ηλεκτρονικές συσκευές, όσο κι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.  

Τέσσερις μήνες μετά την  11η Μαΐου του 2021, όταν ο 32χρονος πιλότος σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του Καρολάιν, μπροστά στα μάτια της 11 μηνών τότε κορούλας τους Λυδίας, φαίνεται ότι κλείνει άλλος ένας κύκλος ερευνών. 

Μετά από την εντολή των δικαστικών αρχών είχαν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του δράστη, αλλά και στην ενδελεχή εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας των Γλυκών Νερών.

Έτσι δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα δεδομένα που θα δώσουν επιπλέον στοιχεία για τη δολοφονία της 11ης Μαΐου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.  

Οι αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εξέτασαν τις κλήσεις που έκανε αλλά και που δέχτηκε τόσο κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα ελέγχθηκαν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ίδιου αλλά και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν.   

Τέλος οι ειδικοί που εξέτασαν την κάμερα του σαλονιού, θα δώσουν το πόρισμα τους για το πότε αυτή βγήκε από τη θέση της αλλά και αν συμπίπτουν οι χρόνοι με αυτούς που έχει αναφέρει ο καθ΄ομολογία δολοφόνος. Τα αποτελέσματα από τις παραπάνω έρευνες δεν αποκλείεται να βρίσκονται στα χέρια των δικαστικών αρχών ακόμα και σήμερα.   

ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα αποκάλυψη για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά: Ο 66χρονος είχε στείλει ξανά χρήματα στην 19χρονη
Στο κάδρο των Αρχών, βρίσκεται ο 66χρονος που επικοινώνησε τελευταίος με την Μυρτώ καθώς και ένας «Δημήτρης», που φέρεται να ήταν το όνομα που άκουσε ο 66χρονος λίγο πριν διακοπεί η συνομιλία του με την 19χρονη
Κεφαλονιά Μυρτώ
Για 6η ημέρα μπλοκάρουν το λιμάνι της Μυτιλήνης οι κτηνοτρόφοι - Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις
«Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας» - Την ίδια στιγμή η συνεχιζόμενη επί δέκα μέρες μη τροφοδότηση του νησιού με προϊόντα έχει απορρυθμίσει πλήρως την αγορά
Κτηνοτρόφοι συμμετέχουν στο παλλεσβιακό συλλαλητήριο, εμποδίζοντας τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών από τα επιβατηγά πλοία της γραμμής, στο λιμάνι της Μυτιλήνης