Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο από το κινητό του συζυγοκτόνου – Δείχνει την Κάρολαϊν στο Ντουμπάι

Νέο υλικό από το κινητό του συζυγοκτόνου έρχονται στο «φως», με την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά να διερευνάται ακόμα από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο δολοφόνος βιντεοσκοπούσε την Κάρολαϊν στο ταξίδι τους στο Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν την σκοτώσει.

Στα νέα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, η 20χρονη φαίνεται να κολυμπάει σε πισίνα του ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, στο τελευταίο ταξίδι που έκανε ποτέ.

Τι είχε πει ο συζυγοκτόνος για το ταξίδι στο Ντουμπάι

Ο 33χρονος μίλησε για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο ταξίδι όταν εκλήθη από τους αστυνομικούς για συμπληρωματική κατάθεση στις 28 Μαΐου. Φαίνεται πως ήξερε ότι ο κλοιός γύρω του έσφιγγε και εκείνος προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

«Τελευταία φορά που είχαμε πάει ένα ταξίδι στο Ντουμπάι από τις 21 Απριλίου έως και 25 Απριλίου του 2021, είχαμε δώσει πάλι το κλειδί στη γειτόνισσα για να ταΐζει τα γατάκια. Για τις ημέρες που θα λείπαμε δεν αφήσαμε το σκύλο μας, τη Ρόξυ στο σπίτι, αλλά την είχαμε πάει σε ένα χώρο σαν ξενοδοχείο ζώων» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Ο σκύλος που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι στα Γλυκά Νερά…

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Μαΐου ο δολοφόνος της Κάρολαϊν είχε δολοφονήσει ακόμα και το σκυλί της οικογένειας, κρεμώντας το από τα κάγκελα του σπιτιού, προκειμένου να πείσει τις αρχές για τη βιαιότητα των δήθεν ληστών.

Η Ρόξυ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην Κάρολαϊν, την οποία ακολουθούσε σε κάθε βήμα της. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο από μία από τις τελευταίες βόλτες του ζευγαριού, η Κάρολαϊν δείχνει ευτυχισμένη μαζί με το σκυλάκι.

Αντιθέτως, ο πιλότος δείχνει σκυθρωπός σε φωτογραφία του με την μικρή Λυδία που κοιμάται στο μάρσιπο.

Click4more: Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικός διάλογος αποκλειστικά στο Live News – Πώς ο συζυγοκτόνος προσπαθούσε να πείσει την ΕΛ.ΑΣ. ότι έπεσε θύμα

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και η απάντηση από την Κίνα για το πότε βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού θα δώσουν απάντηση στο αν ο συζυγοκτόνος είχε προσχεδιάσει το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στην υπόθεση υπάρχουν πολλά κενά και δεν αποκλείεται ο 33χρονος να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία. Οι αρχές εξετάζουν κάθε βίντεο που είχε αποθηκεύσει στο κινητό του, με δεκάδες από αυτά να έχουν τραβηχτεί στη δουλειά του με πτήσεις, προσγειώσεις και απογειώσεις…

Πηγή: Star.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αρχικά αφαίρεσαν τα ρούχα του 23χρονου, προκειμένου να απομακρυνθεί το καυστικό υγρό από το σώμα του μέσω πλύσεων και στη συνέχεια, εφάρμοσαν διαδικασίες αναζωογόνησης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Αντιδράσεις με τη σύλληψη 2 ψυχιάτρων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής – Κατηγορούνται για την άρνηση νοσηλείας ασθενούς
Οι 2 εφημερεύοντες ψυχίατροι αρχικά διαπίστωσαν την ανάγκη για παραμονή του ασθενούς, αλλά αρνήθηκαν την άμεση εισαγωγή του επικαλούμενοι έλλειψη διαθέσιμων κλινών
Ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής
Φωτιά σε Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα: 6 καμένα σπίτια, πολλά με σοβαρές ζημιές – Αρχίζουν οι αυτοψίες
Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και γι’ αυτό τον λόγο δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί Αγία Κυριακή, Έτος Στέκο, Ήμερος Πεύκος και Βουνόπολη
Καμένο σπιτι στη Ραφήνα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 3 περιοχές λόγω της πύρινης λαίλαπας στην Ιεράπετρα - Σκληρή η μάχη με τις αναζωπυρώσεις
Κλειστές παραμένουν οι ξενοδοχειακές μονάδες που εκκενώθηκαν - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο νησί - Πάνω από 250 πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο για να σβήσουν τα «καντηλάκια»
Πυροσβέστες
Καιρός σήμερα: Βοριάδες έως 7 μποφόρ σε Αιγαίο και Κρήτη – Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 34 με 36 και τοπικά στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς
Καιρός